PÅ ØNSKELISTEN: Arturo Vidal har lenge vært linket til United.

– Overbevist om at Vidal er på vei

Sport WItness henter frem saker fra chilenske aviser som tror Arturo Vidal nærmer seg Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

I dag kommenteres de chilenske rapportene om at Arturo Vidal nærmer seg en Manchester United-overgang.

Av: Sport Witness

Chiles nest bestselgende avis (takk, Wikipedia) ser ut til å tro at Arturo Vidal er på vei til Manchester United etter VM. La Tercera publiserte en sak på fredag som sa at Vidals agent nesten har ordnet overgangen til Old Trafford.

De brukker dollar og nevner en sum på $55m, som tilsvarer om lag £32 millioner. De sier at de røde djevlene vil gå for Vidal så fort mesterskapet i Brasil er over og den nye manageren Louis van Gaal sitter i sjefsstolen på Carrington. La Tercera synes det er en stor sak, det er blant hovedsakene av alle chilenske nyheter – ikke bare i sportsseksjonen. De sier at Manchester United jobbet hurtig for å slå konkurrentene, og brukte fordelen av at agentene hans, Fernando Felicevich, var i England for Alexis Sanchez’ overgang for å få avtalen i boks.

VIDAL: Er han på vei?
VIDAL: Er han på vei?

Den potensielle Patrice Evra-overgangen hevdes også er noe som har tillatt Manchester United å starte samtaler med Juventus og bygge et forhold med dem. Ting var mest sannsynlig ikke så vennlig etter Paul Pogba-situasjonen.

De siterer «den britiske pressen» som en kilde for å hevde at Evras overgang åpnet for forhandlinger, men det gjør de ikke rede for i resten av artikkelen.

Det er vanskelig å si hvor mye sannheten det er i dette, hvor genuin denne La Tercera-informasjonen er, og hvor mye som rett og slett er sammenslåtte nyheter fra andre. Én ting er hvertfall sikkert, den chilenske avisen er hvertfall overbevist om at Vidal er på vei til Old Trafford.

Du kan følge Sport Witness på Twitter her!

Powered by Labrador CMS