LvG ute etter to Barça-stjerner ..?

Sport Witness ser på påstander om at Louis van Gaal ønsker seg to Barcelona-spillere. Ingen av dem heter Cesc Fabregas.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

Denne tirsdagen har den katalanske avisen Sport et par interessante Premier League-relaterte oppslag. Den første historien, selv om den ikke har særlig interesse for Manchester United-fans, er uansett underholdende nok. Den dreier seg om at Chelsea ikke vil øke budet på Cesc Fabregas, fordi klubben ikke ønsker at Arsenal skal få et øre av overgangspengene. Arsene Wenger klarte tilsynelatende å få med en klausul inn i Fabregas’ kontrakt om at Arsenal skal ha halvparten av et eventuelt overgangsoverskudd.

DRØYER: Det kommer ikke noe nytt denne uken verken fra Louis van Gaal eller Manchester United angående nederlenderens rolle som mulig ny United-manager.
Louis van Gaal.

Den andre historien er noe Sport synes å ha plukket opp fra en kombinasjon av engelsk og italiensk presse. Den sier at Louis van Gaal ønsker seg Alexis Sanchez og Jordi Alba. Det påstås at Manchester United har budt €25 millioner (£20.1 mill.) for Sanchez. Vi tror imidlertid at dette stammer fra en italiensk rapport som vi skrev om her, hvor det ble hevdet at Manchester United var klare til å tilby €25 millioner – ikke at de hadde.

Sport tviler ikke på at Manchester United har en sjanse til å sikre seg Sanchez, ettersom de hevder at Juventus’ bud i øyblikket står fast på €15 millioner (£12.1 mill.). Det er et latterlig beløp for en så talentfull og etablert spiller som Sanchez.

Angående Alba, mener de at Manchester United må drømme. Uansett er det ingen mening i Alba-historien, om ikke Edward Woodward skulle fortsette sin jakt på det uoppnåelige. Alba er veletablert i Barcelona, han trives godt og klubben har intet å anføre på ham. Den eneste mulige grunnen til en overgang bort, ville være en fet kontrakt. 

Dersom det har lekket ut noen interesse for Alba, kan det være for å legge press på Southampton; for å oppmuntre Luke Shaw og agenten hans til å presse klubben til å gå med på en overgang nå, heller enn senere. På samme måte kan Manchester Uniteds rapporterte interesse for Sanchez, være en Barcelona-inngripen myntet på å gi Juventus et spark bak.

Følg Sport Witness på Twitter: @Sport_Witness

Powered by Labrador CMS