Historien om Bale-ryktene

Presser Gareth Bale selv på for å få en overgang til United? Sport Witness tviler.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Mandag morgen skriver også den katalanske avisen Sport om ryktene om Gareth Bale til Manchester United. Sport Witness har selvfølgelig tatt saken.

Mandag morgen plukket den katalanske pressen frydefullt opp rapportene om Gareth Bale og Manchester United. Sunday Express hevdet denne helgen at Bale har gitt grønt lys for en overgang til Manchester United, og at klubben derfor vurderer muligheten nøye.

“Det mest overraskende med de siste ryktene er at det hevdes at det er Bale selv som presser på for en overgang.”

Sport Witness

Sport finner selvfølgelig historien svært interessant. Tanken på at Bale allerede ønsker seg vekk fra Real Madrid er godt nytt for dem og er noe som kan brukes til å lage litt røre hos de bitre rivalene. Sport og katalanerne hos Mundo Deportivo vil tyne alt de kan ut av Bale-rapportene og tro på alt som passer deres agenda.

Det mest overraskende med de siste ryktene er at det hevdes at det er Bale selv som presser på for en overgang – noe som virker som det mest utenkelige.

Det hadde vært fullstendig troverdig om Real Madrid ønsket å selge for profitt, noe som ville gitt Florentino Perez en mulighet til å kjøpe noe nytt og spennende, eller at Manchester United ville lagt mye penger på bordet i en slik avtale, men det er vanskelig å tro at det er Bale selv som står i spissen for dette.

Han har repetert flere ganger at han trives veldig godt i Spania og Real Madrid. Han ser oppriktig lykkelig ut, han lever drømmen han har hatt siden han var en gutt, han vinner trofeer, og han har vært viktig for laget, selv om han ikke er på Cristiano Ronaldo-nivå – men hvem er vel det?

I tillegg har agenten hans har bokstavelig talt ledd bort rykter om at Bale ikke trives i Spania.

Så hva er historien? Det er det store spørsmålet.

En United-overgang for Bale virker ikke som verdens dummeste idé, men at han selv presser på for en overgang er det som er overraskende fra de siste påstandene.

Powered by Labrador CMS