Er avtalen klar?

Sport Witness skriver om Ander Herrera, Atletico-spilleren som ifølge hardnakkede rykter allerede har skrevet under på en 4-årsavtale med United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Av: Sport Witness

Vel, dette kommer som et sjokk. Spansk presse rapporterer at Manchester United er klar til å sluttføre en overgang for Club Atletico Bilbao-spiller Ander Herrera. Det har dukket opp mange rapporter om dette i dag, men vi skal bare ta for oss én av dem, den fra Marca.

Den spanske avisen hevder at avtalen kan komme til å bli annonsert så tidlig som tirsdag. Videre påstås det at Herrera allerede befinner seg i England  hvor han har skrevet under på en fireårskontrakt. Louis van Gaal har godkjent avtalen og Manchester United vil betale utkjøpsklausulen på €36 millioner (£28.7 mill.), et beløp som vil stige til €40 millioner ved utgangen av måneden.

Marca og flere andre vil ha det til at avtalen er klar og bare venter på å bli offentliggjort. El Correo i Bilbao skriver at de har det fra en kilde innad i deres lokale klubb at avtalen trolig vil bli sluttført «i løpet av de neste dagene», etter at Manchester United foretok et målrettet fremstøt for å få til en avtale.

AS skriver at Atletico allerede har begynt å seg seg om etter en erstatter for Herrera, som selges nå fordi kontrakten hans utløper i juni neste år. Midtbanespilleren, som kom tregt igang med sesongen etter at en avtale med Manchester United angivelig brøt sammen i fjor sommer.

Dersom disse rapportene stemmer, krysser han nok fingrene for at ikke det samme skal skje igjen.

Du kan følge Sport Witness på twitter

Powered by Labrador CMS