– Di Maria en «done deal»

Sport Witness om ryktene som linker Angel Di Maria til United.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

I dag kommenteres de hete ryktene rundt Real Madrid-stjernen Angelo di Maria, en fyr som ifølge spanske medier synes å være på god vei til Old Trafford.

Av: Sport Witness

Ifølge Real Madrids mest vennligsinnede avis, El Confidencial, har klubben planene klare. De ønsker seg en nytt skinnende leketøy. Og hvem passer da bedre inn akkurat nå enn James Rodriguez? Colombianeren er i øyeblikket planetens hotteste fotballspiller og den man ønsker seg aller mest nå. Fiorentino Perez’ (Real-presidenten) øyne glinser ved utsiktene til å kunne presentere ham på Estádio Santiago Bernabéu.

At Angel Di Maria har en stor sesong bak seg er i denne forbindelse mer eller mindre i det store og hele uvesentlig. At argentineren var banens beste spiller da Real Madrid endelig sikret seg «La Decima» i Champions League, er allerede glemt.  Di Maria er i ferd med å bli vist utgangsdøren til fordel for en ny mann.

Real Madrid v Atletico de Madrid - UEFA Champions League Final
Angel Di Maria – banens beste da Real Madrid beseiret byrival Atlético i årets Champions League-finale

Karakterdrapet er igang, om enn noe slapt, akkurat som i fjor med Mesut Özil. Det er Di Marias skyld. Han krever for mye penger. Og når han lar seg intervjue engasjerer han seg ikke nok på Real Madrids vegne. Den flyvende vingen gjorde også en alvorlig tabbe ved å hevde at Lionel Messi er bedre enn Cristiano Ronaldo, noe en spansk avis fremla som et klart tegn på at han er på vei bort.

Superagent Jorge Mendes har fått oppgaven med å ordne en overgang, og El Confidencial påstår at han er i ferd med å sende Di Maria til Manchester United.

Di Marias overgang til Manchester United er «todo solucionado» – allerede klar, og åpner veien for at Perez kan hente James Rodriguez.

Til tross for at El Confidencial hevder dette, nevner avisen også interesse fra Monaco, men følger opp ved å skrive at den klubben ikke har Manchester Uniteds tiltrekningskraft. Juventus har også blitt linket; men når de ikke en gang klarte å skrape sammen €25 millioner (£20 mill.) for Alexis Sanchez, kan man undre seg over hvordan de i det hele tatt skal klare å komme i nærheten av Real Madrids krav på €50 millioner (for Di Maria).

Jorge Mendez sies allerede å ha iverksatt sin «Operación salida … y entrada», Di Marias avreise og James Rodriguez’ ankomst.

Du kan følge Sport Witness på Twitter: @Sport_Witness

Powered by Labrador CMS