Bruno Gomes-interesse – igjen?

Sport Witness skriver at Uniteds interesse for brasilianske Bruno Gomes har blusset opp igjen.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen handler det om Bruno Gomes, den brasilianske angriperen United ofte har blitt koblet til, og denne gangen er det en sak av det mer eksklusive slaget, siden Sport Witness bruker egne kilder i denne artikkelen heller enn å se på hva som står i avisene.

Av: Sport Witness

Det er ikke déjà vu, Manchester United viser igjen interesse for å signere det brasilianske vidunderbarnet Bruno Gomes fra Internacional, har en kilde nær spilleren fortalt Sport Witness.

Spissen har blitt koblet til United siden 2012, da han var på prøvespill på Carrington. På den tiden var han en Desportivo Brasil-spiller, og partnerskapet mellom de og Manchester United ga Old Trafford-klubben en mulighet til å kjøpe ham. Men Sir Alex Fergusons avgang forandret alt. David Moyes’ apparat ønsket ikke Bruno. Han var til og med nære ved å signere for Chelsea, men han foretrakk å bli i Brasil, og gikk til Internacional.

vangaalferguson1 (650 x 358)
INTERESSERT: Disse to skal begge ha vist interesse for Bruno Gomes, i motsetning til David Moyes.

Nå, under Louis van Gaals styre, er Manchester United i rute igjen, og er igjen interessert i spilleren. Manchester United eier 25% av Brunos rettigheter, og har en kjøpsklausul på £3 millioner.

Udinese, Roma og Juventus er blant de andre interesserte klubbene, men utkjøpsklausulen for alle andre europeiske lag enn United er helt annerledes: Kolossale €40 millioner.

Bruno drømmer fortsatt om å spille for Manchester United, og tror at etter alt som har skjedd så er det hans skjebne. Det er grunnen til at han aldri har sluttet å studere engelsk siden sin første kontakt med Manchester United.

Eksklusivt fra Lucas Sposito, Sport Witness’ mann i Brasil.

Powered by Labrador CMS