– United speidet på Sporting

SPORT WITNESS: Var det William Carvalho United igjen kikket ekstra på?

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

– United speidet på Sporting

Av: Sport Witness

Lørdag kveld var Manchester United igjen på speidertokt i Portugal. Forrige sesong var de også det mye, og de endte opp med å kjøpe Marcos Rojo, etter å ha først vært koblet til Nico Gaitan og Ezequiel Garay i Benfica (Garay er nå i Zenit) og William Carvalho i Sporting.

Sistnevnte startet inneværende sesong dårlig, noe som førte til en del spørsmålstegn rundt utviklingen hans. Carvalho var fantastisk sesongen før, og han trenger en ny god sesong for å vise at det ikke bare var ett engangstilfelle. Den portugisiske landslagsspilleren har imidlertid funnet formen igjen, og spilte lørdag godt mot Belenenses.

United var til stede sammen med Tottenham fra Premier League, samt Lille, Sochaux, Villarreal, Marseille, Juventus, Werder Bremen og Wolfsburg. Det var imidlertid flere spillere å kikke på – og mange av disse klubbene vil uansett ikke ha sjanse på Carvalho.

Unge Carlos Mane er en annen Sporting-spiller som er spådd en stor fremtid, og Belenenses’ Fabio Sturgeon må også nevnes. Den 21 år gamle midtbanespilleren har engelsk far, noe som allerede har koblet ham til en overgang til England. Han spilte også godt mot Sporting.

Det vil ikke overraske om de neste ukene ender med flere påstander om nøyaktig hvem United kikket på, men Carvalho virker å være det sikreste tipset.

Du kan lese flere saker som denne på engelsk hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS