Bilde fra Twitter

Hva skjer rundt Carvalho?

Sport Witness ser på hva som skrives i Portugal om William Carvalho.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med nettsiden Sport Witness for å gi deg de beste sakene om hva som faktisk skjer med spillere inn og ut denne sommeren.

William Carvalho har lenge blitt koblet til United, men det har blitt mer stille rundt saken etter at David Moyes fikk sparken. Er dette et problem, eller er United fortsatt favoritter? 

Manchester United nærmest i kampen om å signere William Carvalho, David Moyes-avgangen kan være et problem

av Sport Witness

Juventus-manager Antonio Conte sådde tvil om sin fremtid den kvelden Torino-klubben feiret sin siste ligatittel. Conte føler presset av å være manager for en så stor klubb, og forventningene til ham, og om han skal fortsette ønsker han mer støtte fra de over seg. For å komme til poenget… Conte ønsker et stort transferbudsjett så han kan ta laget videre.

Dette putter de som styrer den italienske klubben inn i et hjørne. Juventus har hovedsaklig bygd det nåværende laget på gratisoverganger og billigkjøp. Det har fungert veldig godt for dem, men Conte vil at dette skal forandre seg. Et av navnene på ønskelisten hans er William Carvalho, og Juventus kan kjempe seg inn i førersetet så lenge de er klare til å grave dypt i lommeboka.

Juventus v Atalanta BC - Serie A
TOMMEL OPP FOR CARVALHO: Antonio Conte.

O Jogo rapporterer på torsdag at Manchester United «så langt» har vist mest interesse, og har prøvd å finne ut så mye som mulig om Carvalho og hans situasjon. De er best plassert til å fullføre overgangen når overgangsvinduet åpner. Men det er ikke en «done deal» så langt, til tross for overivrige og såkalte eksklusive påstander i England.

Men den portugisiske avisen sier at David Moyes’ avgang fra Old Trafford kan drastisk endre planene, og mener at United – til tross for at de har brukt en hel sesong på å jobbe seg inn i en god posisjon for å hente Carvalho – kanskje ikke lenger vil ha han , noe som ville gledet Conte og Juventus.

Les flere saker hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS