Utelukker alle andre enn Kroos

Den tyske avisa Bild vurderer Uniteds sjanser til å hente Bayern-spillere.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness i sommer, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannheten i rykter og annet som også skjer med Manchester United.

Av: Sport Witness

Det var bare så vidt Daily Mail mandag kveld ikke skrev at Louis van Gaal kom til å kjøpe hele Bayern Münchens lag. De nøyde seg imidlertid til slutt med å navngi spillerne som United ønsket seg… Mats Hummels, Holger Badstuber, Arjen Robben, Mario Mandzukic og Toni Kroos. Kroos og Robben kom også med på den nye managerens «Mest Ønsket»-liste.

DRØYER: Det kommer ikke noe nytt denne uken verken fra Louis van Gaal eller Manchester United angående nederlenderens rolle som mulig ny United-manager.
HVEM HENTER HAN? Bild tror ikke han vil ha særlig hell i Bayern München.

Engelsk presse har nevnt så mange navn nå at det nesten er vanskelig å ha kontroll på hvem United virkelig ønsker, og praksisen med å nevne alle mulige navn, bare for å være sikre å få rett på minst én, er den som gjelder.

Den tyske avisa Bild svarer tirsdag med en slags forsvarssak for Bayern-fansen. De stiller spørsmålet om Bayern-fansen har grunn til å skjelve, men for å ta kortversjonen først: Det svaret er nei.

Du kan lese flere saker hos Sport Witness her.

Ser man mer detaljert på de aktuelle spillerne så vurderes de som følger:

Arjen Robben:  Bild skriver at en overgang til United er «fullstendig uaktuelt», og forklarer at nederlenderen trives i München og er en fanfavoritt.

Holger Badstuber: Avisa skriver at etter store skadeproblemer så har forsvarsspilleren altfor mye å takke Bayern for at han i det hele tatt skulle vurdere et klubbskifte. De legger til at skadeproblemene også betyr at han ikke er den mest attraktive spilleren for andre klubber.

Toni Kroos: Den tyske midtbanespilleren er den eneste av spillerne som nevnes hvor avisa ikke helt avviser en overgang, og grunnen er kontraktssituasjonen hans. De fastslår imidlertid at ingen overgang vil skje før VM, og at Kroos kan komme til å vente til neste sommer for da å dra gratis et annet sted.

Mario Mandzukic: Den kroatiske spissen har fått gjennomgå i tysk presse den siste uka grunnet holdningene sine, noe som skal være årsaken til at han ble utelatt fra Bayerns tropp til cupfinalen. Bild er ikke sikre på om United i det hele tatt er interessert, og tror han kommer til å dra et annet sted.

Oppsummert – man kan lett fastslå at Bild ikke er spesielt imponert over ryktene fra England.

Powered by Labrador CMS