AKTUELL: Thomas Müller slo gjennom i Bayern München under Louis van Gaal.

– United-ryktet på forsiden av Bild

Thomas Müllers mulige overgang til United får større omtale enn vanlig er i storavisa.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med nettsiden Sport Witness for å gi deg de beste sakene om hva som faktisk skjer med spillere inn og ut denne sommeren.

Müller til United på forsiden av Bild

Av: Sport Witness

Med mindre et trofé er vunnet eller et lag har måttet tåle enorm urettferdighet så er det svært sjelden at en fotballhistorie når forsiden av tyske Bild. Europas mestselgende avis får plass til mye på forsiden sin, men fotball er normalt ikke å finne der.

Samtidig skal det sies at det ikke er så ofte at det blir ukomfortabelt når Bayern München-spillere vil dra. Bayern-formann Karl-Heinz Rummenigge er sitert av Bild, da han blir spurt om Müller, på at hvis en spiller har et problem så kan han komme direkte til ham.

FC Bayern Muenchen v Manchester United - UEFA Champions League Round Quarter Final

Bild mener at det hele kan handle vel så mye om hva Müller tjener som hvordan han synes livet er med Pep Guardiola som trener. I februar publiserte avisa en liste over hva Bayern-spillerne tjente og Müller var i kategori 3 (12 mill euro: Ribery og Götze – 10 mill. euro: Schweinsteiger og Lahm – 8 mill. euro: Müller og Thiago), og noen andre har nå fått lønnsøkning og passert Müller.

Bayern vil trolig være fornøyd med å gi Müller et lønnshopp, men det har blitt irriterende at en del spillere i klubben ikke er tilfreds og/eller bruker situasjonen til sin egen fordel.

Det står også i artikkelen at United forsøkte å kjøpe Müller i fjor sommer, men uten suksess – noe som var vanlig under det overgangsvinduet i United.

Bild mener markedsverdien til Müller er 45 millioner euro, men det skal sies at det i større grad enn noe annet bare er prisen som er nevnt på nettsiden Transfermarkt.

Müller selv nektet å si noe om situasjonen.

Les flere saker hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS