AKTUELL: Thomas Müller slo gjennom i Bayern München under Louis van Gaal.

– Forhørte seg om Müller

Sport Witness forteller hva som blir meldt i Tyskland om Woodwards Müller-forespørsel.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider i sommer med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen er det interessen for Thomas Müller de tar for seg. Er det et realistisk kjøp, og har United allerede vært i kontakt med Bayern om 24-åringen?

Woodward forhørte seg om tysk landslagsspiller

av Sport Witness

Det tyske magasinet Kicker har noe av ansvaret for ryktene om at Manchester United ønsker å kjøpe Bayern Münchens Thomas Müller. Den britiske pressen ville lagt frem den påstanden etter hvert uansett, uavhengig om det er sant, men Kicker…ehhh… sparket i gang ryktene om Muller til Manchester United for en tid tilbake.

Det er en måned siden i dag siden historiene startet å nå britiske medier fra Kicker. Utgaven av magasinet fra dagen før sa at Van Gaal ønsket å kjøpe Müller om han ble bekreftet som Manchester United-manager. De sa også at Müller ville være interessert i en slik overgang.

woodward
SKAL HA SNAKKET MED BAYERN: Ed Woodward.

All slags historier fulgte, og nå har Kicker enda en oppdatering.

De sier at Edward Woodward snakket med Bayern Münchens Karl-Heinz Rummenigge på Champions League-finalen, og spurte han om Müller.

Svaret skal ha vært kort, og at Bayern München ikke ønsker å selge en spiller de ser på som essensiell for laget. Selv om holdingene til Pep Guardiola har myknet i Bayern München forventer flesteparten der fortsatt at Müller vil bli der lenger enn spanjolen.

Ifølge Kicker skal avslaget fra Bayern München være absolutt, og det har ikke vært noe snakk om noen Edward Woodward-tilnærminger siden.

Du kan lese flere saker om internasjonale overganger hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS