Har taket på Mourinhos favoritt?

SPORT WITNESS: Er det noe i ryktet om at United følger brasilianer i Portugal?

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United. Denne gangen har nettsttstedet skrevet om et United-relatert rykte Benficas brasilianer Talisca.

Av: Sport Witness

Manchester United kjemper om Mourinhos favoritt; tilstede med delegasjon på mandag kveld.

Ifølge den portugisiske avisen O Jogo, sendte Manchester United spioner ut på oppdrag mandag kveld. Den portugisiske pressen publiserer ofte lister over speidere og representanter som er tilstede på kamper og kaller dem for «spioner». Det er mye mer sexy. De er ikke spioner, for de blir tildelt billetter og de står på klubbenes offisielle lister – men spioner blir de kalt allikevel.

Stadig ifølge O Jogo, var Manchester United tilstede mandag kveld for å følge Benficas Talisca i kamp mot hjemmelaget Paços de Ferreira. Andre klubber representert under kampen var Everton, Schalke 04, Lille, Nice, FC Porto og Sporting Lisboa.
O Jogo gir ingen hint om hvem som var mål for de disse klubbene, men når det gjelder Manchester United er de veldig sikre.

Talisca har en utkjøpsklausul pålydende €45 millioner (£33.6 mill.) og har tiltrukket seg oppmerksomhet siden han viste fantastisk form under sesongoppkjøringen. Den har dalt noe siden da, men den 20 år gamle brasilianeren er en spiller både for nå- og fremtiden. Han var svak da Benfica tapte i går kveld – O Jogo gir ham 4 av 10, men om Manchester Uniteds interesse er reell, da har de fulgt ham i mer enn bare en kamp. Delegasjonen fra Old Trafford lot seg kanskje ikke imponere mandag kveld, men det kan de ha gjort tidligere.

Benfica v Sporting Lisbon: Primeira Liga
Talisca (i midten), her i kamp mot Sporting Lisboa tidligere i sesongen.

Den brasilianske angriperen fant veien til britiske medier etter Jose Mourinhos utsagn om at han var den i Portugal som var verdt å følge med på. Ja, om det ikke var for problemer med arbeidstillatelsen, ville han ha flyttet til Premier League allerede i sommer, sa Mourinho. Dette ble av portugisiske medier tolket dithen at Tarisca ville ha havnet i Chelsea.
Benfica-manager Jorge Jesus oppfattet det som om Mourinho ville ta æren for «oppdagelsen» av Talisca, og deretter fulgte en temmelig morsom ordkrig i portugisiske aviser. Det kan du lese mer om her.

Ikke lenge etterpå ble det hevdet at Manchester United var interessert. På det tidspunktet virket imidlertid dette som ren gjetning fra enkelte i media. De trakk slutninger ved å kombinere Taliscas tiltagende status med Manchester Uniteds hyppige turer til Benficas kamper. Det er store muligheter for at det hele stammer derfra.

Dersom O Jogo skulle ha rett, da kan det virke som om Manchester United er i ferd med å stille seg foran Chelsea i køen. For, mens United stadig vekk sender representanter, er det få spor av London-klubben.

Powered by Labrador CMS