Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 7,5
Trygg på det lille han måtte i aksjon på, plukket baller i feltet (sjelden kost for oss United-fans) og hadde også et par gode utspill som bidro til muligheter motsatt, kunne blant annet hatt målgivende til Rashford etter to minutter og var tredje sist på 3-0.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Tidlig unødvendig gult kort, og lenge nok med å forsvare seg. Gjorde imidlertid det godt nok. Det var nemlig på motsatt side Sociedad oftest brøt gjennon, og utover i 2. omgangen, med en trygg ledelse i ryggen lyktes han med det meste.

Eric Bailly – 6,5
Grusom start, med stygg feil og sjanse mot etter ett minutt og så på etterskudd og løpt ifra av Isak minuttet etter.  United og Bailly slapp imidlertid med skrekken. Tydelig litt rusten i visse dueller, men spilte seg opp og skal ha for det. De to feilene tidlig sendte ham klart ned på min børs, til en 5er, men reddet seg altså inn totalt sett, og fikk en noe heldig målgivende til James på tampen – selv om James skal ha æren for alt med det målet.

Harry Maguire – 7,5
Meget god. Stod frem i de periodene Sociedad presset på, blokkerte og ofret seg og var også godt posisjonert på innlegg i feltet.

Alex Telles – 7,0
Fantastisk pasning til Bruno i bakrom som endte med Rashfords gigantsjanse, og fint samspill ganske så ofte med Fred og Rashford. Skal samtidig sies at han var noe variabel offensiv – og slet en del i posisjoneringen defensivt. United hadde ofte trøbbel på hans side, noe han må ta sin del av ansvaret for.

Scott McTominay – 7,5 (ut for Matic 60)
Dominerende 1. omgang. Kunne scoret på fint gjennomspill fra Bruno, men det mest imponerende var vendingene hans sentralt i banen, som skaffet United rom og overganger etter først å ha vært under press. Det fikset han sterkt gang på gang. Måtte til slutt gå av etter flere smeller.

Fred – 8,0
Solid jobb på midten. Bidro til at United vant midtbanekampen i store deler av 1. omgang, men var da i skyggen til McTominay. Etter pause tok han så helt kontroll over midtbanen, da McTominay slet med smeller og måtte ut. Spilte seg da solid og helt sentral da United avgjorde kampen allerede etter første kamp. Herlig målgivende til Rashfords 3-0.

Mason Greenwood – 6,0 (ut for Diallo 83)
Startet som midtspiss, og var uvanlig lite involvert fremover på banen. Det sier det meste at det man husker best fra 1. omgangen hans var en defensiv inngripen i eget felt og jobbingen uten ball. Fikk et par sjanser etter pause, men den kliniskheten vi ble kjent med i fjor sommer er nå byttet ut med noe stress og svakere avslutninger. Bare noen VAR-centimetre fra å få målgivende til James mot slutten.

Bruno Fernandes – 9,5 (ut for Mata 83)
Han har vært så mye god for oss, men akkurat nå spør jeg: Var dette den mest dominerende prestasjonen hans i United-drakten? Jo da, han satte 1-0 og 2-0, men denne karakteren handler like mye om alt det andre. Spilte Rashford alene med keeper, spilte McTominay alene med keeper, spilte James alene med keeper, fulgte opp Rashfords gigantsjanse med en heading som ble reddet på streken og var god i både risikovurdering og kvalitet gjennom hele kampen. Løp også som en hest i de 83 minuttene han fikk, og dermed helt sentral i presset. Dette var Fernandes på sitt aller, aller beste, ren og skjær verdensklasse.

Daniel James – 7,0
Jobbet som vanlig hardt over hele banen, men kom aldri med i spillet før pause. Det var den James som kritikerne er så oppgitt over. Vokste imidlertid stort utover i 2. omgang da United med en trygg ledelse gang på gang åpnet spanjolene, og fikk til slutt både målgivende og scoring. Spilte seg opp fra en svak 5er til en fin 7er hos meg, takket være 2. omgangen som sendte United videre i Europa.

Marcus Rashford – 8,0 (ut for Martial 69)
Nå må du begynne å løfte ballen mutters alene med keeper. Gjorde så mye bra, men å bomme mutters alene med keeper helt upresset i perfekt posisjon er minus. Spesielt på den ene han ble spil fri av Bruno. La imidlertid flott pasning i bakrom til Bruno før scoringen, brøt seg plass og rom til å komme alene med keeper tidlig og hadde flere gode driblinger. Noe variabelt sluttprodukt, men en konstant trussel, og fikk til slutt også scoringen sin. Jeg liker denne versjonen av Marcus, selv om han kan bli mer klinisk.

Nemanja Matic – 6,5 (inn for McTominay 60)
Bunnsolid bytte. Ryddegutt, med i presspillet og presis nok i pasningene.