Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 7,0
Så litt saltstøtte ut på det tidlige selvmålet, men var nok på feil fot. Kun en redning å gjøre i resten av 1. omgang, da han slo skulderen i stolpen, men en vanvittig  matchvinnerredning på 1-1 i 2. omgang.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Mer aktiv offensivt enn på lenge, selv om det lenge ikke lyktes så ofte. Også et par viktige brytninger defensivt. Lurt et par ganger på defensiven etter pause, men avsluttet med å score sitt første mål for United.

Victor Lindelöf – 6,0
Ikke god nok mot Wilson like før 1-0, og slet også med Newcastle-spissen et par andre ganger og leverte et par dårlige pasninger fremover i banen før pause. Likevel ok totalt sett i et United som ikke slapp til mange sjanser.

Harry Maguire – 7,0
Herlig utlikning, og så deilig å se at han fikk den etter den tøffe perioden. Scoringen var også ekstremt viktig for et United som da følte at alle marginer gikk mot dem. God også i duellspillet.

Luke Shaw – 6,5
Jeg kan ikke straffe ham for selvmålet. Av og til er man rett og slett bare uheldig, uansett om man kan diskutere om han skulle fulgt det ene løpet eller ikke Grei omgang ellers, et fint raid med pasning til Rashford som nesten endte med 2-1-ledelse til United. Litt på etterskudd defensivt etter pause, men stor vilje offensiv.

Scott McTominay – 7,0
Ja da. Dette likte jeg. Kjapp i beina, aggressiv og påskrudd. Det ga flere brytninger og også et par fine fremspill. En av de beste før pause. Ikke så synlig etter hvilen, men totalt sett en bra og viktig jobb.

Fred – 6,0 (ut for Pogba 69)
Gjorde jobben sentralt på midtbanen slik at United kunne dominere før pause, selv om det var noe variabelt med ball i beina.

Juan Mata – 7,5 (ut for Matic 90)
Startet middels. Ble bedre og etter hvert veldig god. Mata fant utover i 1. omgangen mange lommer som skapte trøbbel for Newcastle etter en herlig arbeidsmoral som betød at han aldri sto stille. Uheldig som havnet i offside før det annullerte Fernandes-målet, og sentral før det ekstremt viktige 2-1-målet.

Bruno Fernandes – 7,5
God første halvdel av 1. omgang. Ok andre halvdel. Fant rom og traff med pasningene i innledningen, flere veldig gode, men ikke like mye i sync med lagkameratene i siste halvdel av de første 45. Veldig synd at Mata var i offside på det som var en flott Fernandes-scoring etter 19 minutter. En del frustrasjon etter småfeil i 2. omgang og så et misbrukt straffespark, men ordnet opp i det med å sette det viktige 2-1-målet på nydelig vis.

Daniel James – 7,0 (ut mot Donny van de Beek 76)
Hans beste kamp for det «ordentlige» førstelaget på en evighet. Offensiv i hodet, turte å bruke farten, touchen satt ganske så bra og nesten ingen av de rare balltapene vi har blitt litt for vant med. Tok et gult kort mot Saint-Maximin for å stoppe en overgang, noe han får et moralsk pluss for i min bok.

Marcus Rashford – 8,0
Tilbake på sitt aller beste. Dette er den Rashford som var elektrisk forrige sesong. God før pause. Det var rett og slett deilig å se en så aktiv United-spiss. Jo da, United dominerte, men Rashford var aktiv, bevegelig, flink til å finne rom og tok mange korrekte valg over hele banen. Forsvant en liten periode etter pause, men avsluttet så med to målgivende pasninger og scoring og kan dermed ta med seg bestemannspremien hjem.