børs west ham

«Superinnbytter? Dette var et gigantisk steg i riktig retning for en plass fra start»

Alejandro Garnacho leverte en utsøkt avslutning i sluttminuttene, United snudde 0-1 til 3-1, men ville Ten Hags gutter slått tilbake uten flere klasseredninger fra David de Gea?

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 8,0
Vartet opp med en nydelig redning av da Antonio kom alene halvveis ut i 1. omgang. Sikkerheten selv før pause med unntak av et sleivete utspill. Lite å gjøre med Said Benrahmas kanonkule. God redning fra Antonio også etter pause. Redningene til spanjolen blir helt avgjørende for at United klarer å snu kampen.

Manchester United v West Ham United: Emirates FA Cup Fifth Round
UNITEDS BESTE: David de Gea vartet opp med flere gode redninger mot West Ham.

Diogo Dalot – 6,0
Hadde mye bedre ro og kontroll enn på Wembley, men få offensive bidrag. Ble passiv på baklengsmålet i likhet med resten av United-laget.

Harry Maguire – 5,0
Virker ikke komfortabel med ballen i beina uten press. Vant en del dueller, men fikk også et korrekt gult kort for en stykk takling av Antonio.

Victor Lindelöf – 5,0
Ikke så god til å føre ballen fremover i banen slik vi er vant til å se fra svensken. Trøblet litt med å komme tett nok i West Ham-spillerne. Tatt av etter timen og er neppe tilfreds med hvordan tingene gikk.

Tyrell Malacia – 6,0
Spilte på det trygge og yppet seg i duellene etter pause. Prøvde også skuddfoten uten hell. Hadde noen unødvendige feilpasninger, men hevet seg utover 2. omgangen.

Marcel Sabitzer – 6,0
Kun en solid redning av Areola etter drøye fem minutter hindret Sabitzers første scoring i United-trøyen. Trøblet med å ta kontrollen på midtbanen, men ble mer involvert straks Casemiro kom inn.

Scott McTominay – 4,5
Uryddig i stilen. For mange enkle feilpasninger, trøblet med å åpne West Hams kompakte lag og leverte en heller svak 1. omgang. Tatt av i pausen og det var et forståelig bytte.

Antony – 6,0
Varierende. Det skjer nesten alltid noe når brassen får ballen, men ikke dyktig og kynisk nok til å utnytte de situasjonene der han kunne skapt flere farligheter. Tatt av etter en anonym 2. omgang.

Bruno Fernandes – 7,5
Prøver og prøver, men var ikke helt på bølgelengde med lagkameratene. Kanskje ikke så rart med en ny sentral midtbaneduo bak seg. Er et konstant uromoment for West Ham også etter hvilen og driver lagkameratene tilbake i kampen. Er uvurderlig viktig for dette laget.

Alejandro Garnacho – 8,0
Frisk på kanten i starten. Litt mer trøbbel med å ta Ben Johnson på fart utover i omgangen, men det var kanskje ikke noe annet å forvente mot en West Ham-forsvarer med det navnet. Våknet til live etter pausen, skaper mye på venstrekanten og avgjør i praksis kampen med en nydelig 2-1-scoring. Solid kamp av unggutten. For Garnacho var det et gigantisk steg i riktig retning for å vise at han også kan prege kampbildet når han starter.

scoring west ham
HYLLES: Alejandro Garnacho gratuleres av lagkameratene etter den viktige 2-1-scoringen.

Wout Weghorst – 6,5
Startet kampen veldig positivt med flere gode pasninger til lagkameratene. Forsvant utover i 1. omgang. Blir også ganske usynlig i store deler av 2. omgang. Skal ha ros for å sette Nayef Aguerd under press slik at West Ham-stopperen headet ballen i eget nett.

Casemiro – 6,5
Brukte ikke mange minuttene på å finne Weghorst med en nydelig pasning i begynnelsen av 2. omgang. Ble veldig passiv da han trodde ballen hadde vært ute, men var ikke den eneste synderen. Trodde han hadde utlignet, men var i offside da han stanget Bruno Fernandes sitt frispark i mål.

Marcus Rashford – 6,5
Skapte liv umiddelbart etter innhoppet og var nær nok en scoring like før slutt.

Lisandro Martínez – 6,5
Ble uvanlig veik i duellen med Antonio da West Ham burde doblet ledelsen. Ellers bringer han tryggheten i forsvaret som vi forventet.

Fred spilte for kort tid til å få karakter men scoret 3-1-målet.