«Stopper, back, spydspiss og assistkonge»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 8,0
Ikke satt på prøve før pause i sin 510. kamp, noe som betyr at han er inne i topp-10 på antall kamper for United, men flere fine redninger – derav en strålende – etter pause. Ekstremt viktige redninger for å ikke gi bortelaget håp. Også trygg med ballen i beina. Er i ferd med å sette en stopper for all prat om en ny keeper.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0 (ut for Dalot 69)
Gjorde jobben sin på høyrebacken, men ikke noe mer i denne kampen.

Victor Lindelöf – 7,0 (ut for Martinez 88)
Med et stygt pasnings-unntak i 2. omgang egentlig feilfri. Tok for seg i hodespillet, og god i posisjoneringen og duellspillet. Må ha plassert seg foran Maguire i køen.

Harry Maguire – 6,0
Ga bort en helt unødvendig corner, og hadde også et par andre ikke tillitsvekkende inngripener før pause. Også litt på etterskudd da Bournemouth kom til et par gode sjanser etter heading i 2. omgang, men viste styrke i en del dueller utover i 2. omgang.

harrym

Luke Shaw – 8,0
Midtstopper, assistkonge og spydpiss. En unødvendig ballmist på tampen av 1. omgang, men ellers solid på defensiven, dog uten å bidra offensivt da. Det siste endret seg etter pause, med et fantastisk raid som han startet og avsluttet selv til 2-0 og flere fine blokkeringer da kampen åpnet seg opp. Så krydret han alt med en perfekt pasning i bakrom til Bruno før Rashfords 3-0-mål. Nei, han fikk ikke målgivende, men det var en pasning vi ville applaudert om selv Kevin de Bruyne, Casemiro eller Fernandes hadde slått den.

Casemiro – 8,0
En noe snodig start. Jeg noterte tre svake inngripener med ball tidlig og han ga også bort to frispark i farlig posisjon, men så et nydelig løp og avslutning til 1-0 og deretter noen flotte pasninger, blant annet en da han løste alt opp på perfekt vis fra dypt inne på egen halvdel. Etter pause så flere fine pasninger, og en av dem på hodet til Martial som fort kunne gitt målgivende også.

Christian Eriksen – 6,5 (ut for Fred 69)
Nok en gang involvert i et viktig 1-0-mål, og nok en gang på dødball. Perfekt slått frispark til Casemiro, noe som ga United den viktige ledelsen.

Donny van de Beek – 5,0 (ut for Garnacho 45+2)
Begynte helt ok, men forsvant så ut av kampen før han ble meid ned og måtte ut på tampen av 1. omgang. Det teller heller ikke til hans fordel at for å få plass til ham så dyttes Bruno ut i roller han ikke er like skarp i.

dvb2

Bruno Fernandes – 6,5
Flyttet ut på kanten fra start av i sin 100. Premier League-kamp fra start og 150. United-kamp totalt sett, men dessverre en ny kamp hvor han lenge ødela mer enn han skapte med ball. Inn sentralt i 2. omgang, tredje sist på 2-0-målet, nest sist på 3-0 og spilte seg opp da kampen åpnet seg opp de siste 10-15 minuttene.

Marcus Rashford – 6,5
Nesten på enden av en god Bruno-pasning før pause, men ellers slet han lenge med å melde seg på i oppgjøret. Fremstod mer som en trussel da han byttet side med Bruno et stykke ut i 1. omgangen, men dette så ikke ut til å bli Rashfords kamp – helt til Shaw og Bruno ordnet en enkel scoring for ham helt på slutten – et mål som betyr at han nå står med mål i seks kamper på rad på Old Trafford.

Anthony Martial – 5,0 (ut for Elanga 69)
En god vending av spill, men generelt nesten ikke involvert på spissplass. Så gled ballen av hodet hans da han kunne scoret etter pause.

Alejandro Garnacho – 7,0 (inn for Van de Beek 45+2)
Fin assist til Shaws 2-0-mål, påførte også Bournemouth-spillerne to gule kort og skjøt i utsiden av stolpen. Det må sies å bidra på en omgang.

Se høydepunktene fra kampen her:

Diogo Dalot – 6,5 (inn for Wan-Bissaka 69)
Stengte igjen på sin side i et innhopp som bidro til å gi United mer kontroll. Også nær mål med et skudd som keeper slo over.

Fred – 6,5 (inn for Eriksen 69)
Et nytt godt innhopp. Kvalitet med ball, og et par gjenvinninger. Som Dalot så bidro han til å snu kampen.

Anthony Elanga – 5,5 (inn for Martial 69)
I motsetning til Dalot og Fred så slet svensken med sin kvalitet de gangene han var involvert.

Lisandro Martinez (inn for Lindelöf 88) spilte for kort tid til å få karakter.