Spillerbørsen: – Serbisk fyrverkeri tente og slukket håpet

I 41 minutter fikk Nemanja Matic United-fansen til å glemme Bruno Fernandes.

David de Gea – 7.5
En av spanjolens beste forestillinger denne sesongen. Stopper Agüero to ganger innledningsvis og har også en av sine signaturparader med beinet. Tilbake på sitt beste etter en svak periode?

Victor Lindelöf – 5.5
Rotete og utrygg med ballen, som når Agüero foræres en nesten-sjanse alene med De Gea. Pluss for beundringsverdig dedikasjon når han kaster seg unna skuddet til Matic på 1-0.

Harry Maguire – 7
Meget solid og betryggende kamp av kapteinen mot Premier Leagues farligste angrep – med unntak av en feilpasning han selv rydder opp etter. Kunne scoret sitt andre mål på fire dager, men får ikke headingen under tverrliggeren til Bravo.

Luke Shaw – 6.5
Fremstår litt «non-chalant» i et par situasjoner, men motstanderen tatt i betraktning får Shaw godkjent som midtstopper – som på Anfield.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Viser seg fra sin sterkeste og svakeste side. Henter fram en av sine effektive og vakre taklinger i andre omgang, men roter bort en potensiell målsjanse når han ikke ser Lingard som er helt fri på motsatt side i et angrep før pause.

Fred – 7
Trives mot tøffe motstandere. Sender det avgjørende frisparket i muren. Rotete innledning på kampen, men alltid spillbar.

BELGISK-BRASILIANSK DUELL: Fred klarte seg brukbart mot Kevin De Bruyne i ligacupens semifinale på Etihad.

Nemanja Matic – 6.5
Hvem trenger Bruno Fernandes når vi har en serber med krutt i støvlene? Vel, et rødt kort endret på det! Men den tidligere Benfica-spilleren viser uansett teknikk fra øverste hylle når han banker inn 1-0 og tenner håpet. En av hans beste kamper denne sesongen fram til utvisningen, som han naturligvis må trekkes for.

Brandon Williams – 7
Modig og rolig. For lengst bestått eksamen, men dette var en ny bekreftelse på hvilke steg 19-åringen har tatt.

Mason Greenwood – 5.5
Knapt nok involvert i de 45 minuttene han spiller. Vanskelige arbeidsforhold for 18-åring som får lite rom og få baller å jobbe med.

Jesse Lingard – 5
Den som kunne løse det store Lingard-mysteriet for Solskjær. Uheldig eller udyktig nesten hver gang han får ballen. Skaffer noen frispark.

LOKAL: Jesse Lingard er fra Warrington og vet hva Manchester-derbyet betyr for United-fansen.

Anthony Martial – 5
Utgjør ikke store trusselen. Virker å ha stein i skoen om dagen, og franskmannens skuddforsøk er desperate og ufarlige.

Daniel James – 6
Markerer seg umiddelbart når han skaffer et frispark, men får lite å jobbe med når City tar over.