Spillerbørsen: – En delikatesse en tapasmeny verdig

Da lagkameratene ikke utnyttet gjennomspillene til Juan Mata tok spanjolen ballen i egne føtter og sendte Manchester United videre i FA-cupen.

Sergio Romero – 6.5
Holder nullen for femte gang på rad. Forrige gang argentineren slapp inn mål var mot Chelsea 30. oktober. Settes riktignok ikke på de store prøvene av upresise ulver og kan bare prise seg lykkelig over at skuddforsøket til Jimenez etter åtte minutter ikke var bedre plassert.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Relativt solid gjennomkjøring for høyrebacken som har enda større utfordringer i vente på Anfield på søndag. Stopper både Traore og Neto med klassetaklinger.

AARON VS. ADAMA: United-back Aaron Wan-Bissaka fikk en solid utfordring når han skulle stoppe Adama Traore på Old Trafford.

Victor Lindelöf – 6.5
En kveld med blandet drops for svensken. Har noen fine oppspill, men også et par fæle ballmist. Må jobbe hardt for «clean sheet» nummer to i 2020 – begge mot Wolves.

Harry Maguire – 6.5
Kapteinen får en skrekkelig start på kampen når han vendes bort av Jimenez sammen med Williams. United-forsvaret får aldri full kontroll på Wolves-angrepet, men Maguire fortjener pluss for positiv involvering i 1-0-scoringen.

Brandon Williams – 7
Når Shaw ikke blir klar henter 19-åringen sin sjette «clean sheet» på de sju siste kampene. Williams klarer seg utmerket mot Neto og stopper portugiseren på overbevisende vis i andre omgang. Fnyser bare av invitasjonen til boksekamp fra samme mann.

Fred – 5
Bekymringsverdig forestilling av brasilianeren. Åpner med en kjempetabbe når han banker ballen i ryggen på Matic. Reddes av VAR, men finner aldri rytmen etter det. Scoret sitt første og eneste mål mot Wolves for to år siden, men denne gangen blir det bare et gult kort. Nødt til å heve seg mot Liverpool.

FRED-FORSØK: Brasilianske Fred scoret sitt første og eneste United-mål mot Wolves i 2018. Her prøver han seg igjen, mens Ruben Neves blokkerer.

Nemanja Matic – 6
Serberen har mye ball, men de fleste pasningene er av den enkle sorten. For treg defensivt.

Mason Greenwood – 5.5
Finner ikke rommene bak Wolverhampton-forsvaret ofte nok og er ganske anonym i en ganske innholdsfattig forestilling. Gjør plass for Rashford etter en drøy time.

Juan Mata – 7.5
Fortsetter umiddelbart der han slapp mot Norwich når han spiller igjennom James etter et par minutter. Alt går gjennom Mata som skaper mye, men når ikke lagkameratene får ballen i mål tar spanjolen ansvar selv. Avslutningen er en delikatesse en tapasmeny verdig.

Daniel James – 7
Uniteds mest produktive spiller, men byttes ut etter en drøy time. Har flere gode løp i bakrom, men er for ubesluttsom og stoppes av ryddige redninger av Ruddy.

TRUSSEL: Daniel James markerte seg ved flere anledninger i første omgang mot Wolverhampton.

Anthony Martial – 6.5
Fin målgivende til Mata og viser dribleferdighetene sine i sluttminuttene. Uheldig når han sklir etter et gjennomspill i første omgang.

Andreas Pereira – 6
Påvirker ikke kampen spesielt. Kunne gjort 2-0 på overtid, men skyter rett på Ruddy.

Marcus Rashford og Jesse Lingard spilte ikke lenge nok til å få karakter.