«Hvordan skal vi klare å erstatte dette hvis han drar?»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 6,5
Får sikkert gjennomgå for 1-2-målet, innlegget som seilte inn ved bakre stolpe, men det var mer freak enn dårlig ham. Til de som mener det så må jeg nesten spørre: Hva skulle han egentlig gjort? Sjanseløs på 2-2. Solid nok ellers.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Hans første minutter siden 3. januar, men tok duellene, noe mer variabel i pasningsspillet og hva han fikk til de gangene han gikk fremover i banen, men gjorde absolutt sin del av jobben for at United vant kampen.

Victor Lindelöf – 7,5
Veldig god, og har han noensinne stått bak så mye offensivt? Svensken var trygg med ball, kreativ med ball, stort sett god i dueller og posisjoneringsspillet og gjorde altså forarbeidet til 2-0-målet, da han tok med seg ballen fra egen halvdel og til Leeds-16-meteren.

Harry Maguire – 7,5
Dette er den Maguire vi ønsker. Spesielt før pause. Styrte den bakre fireren, stanget inn 1-0 på corner og oste trygghet da. Så vaklet United i noen minutter etter pause, men uten at jeg føler Maguire eller andre enkeltspillere kan tas så voldsomt på det.

maguire333

Luke Shaw – 7,0
Lenge god. Så litt mer variabel utover i 2. omgangen. Turte å stå høyt flere ganger, og fikk belønning for det med flere gjenvinninger. Endelig også målgivende på en Shaw-corner, men tapte noen dueller utover i kampen. Vurdert ned på 6,5 men det positive før pause overskygget det litt dårligere etter hvilen.

Scott McTominay – 6,0
Gjorde jobben sin, tok duellene og det var det som trengtes fra ham. Dermed kunne nemlig andre skinne. Sendte en Leeds-spiller blodig ut av kampen etter en knallhard takling, fikk senere gult kort og levde litt i faresonen, men kom seg unna. Bommet helt med mottaket da han ble forsøkt spilt gjennom av Bruno før pause.

Paul Pogba – 8,0 (ut for Fred 67)
Det regner, det var gjørme, men Pogba briljerte med sin teknikk likevel i flere perioder. Viste hva vi kommer til å savne så voldsomt hvis han trolig skriver under for noen andre til sommeren. Stod også bak sjansen som ga corneren som igjen ga 1-0, skulle hatt målgivende på et fantastisk forspill til en gigantisk Ronaldo-sjanse og stod bak alt United skapte innledningsvis. Jeg vet at han har vært variabel i United, men selv ikke 100 milloner pund og et storkjøp kommer til å gi oss det vi mister hvis Pogba trolig drar et annet sted til sommeren.

ppleeds

Bruno Fernandes – 8,0
Levde lenge i skyggen av Pogba i denne kampen, men et par fine fremspill og en deilig 2-0-scoring før pause da det var tilfelle. Så viste han seg frem da United trengte X-faktor etter pause. Først med en gjenvinning før 3-2. Så med hele forspillet før 4-2. Må imidlertid tåle et minus for ballmistet før 2-2-scoringen.

Jesse Lingard – 6,0 (ut for Elanga 67)
Første ligastart siden 1. januar 2020, men løp og kjempet, selv om det var andre som hadde X-faktoren i denne kampen.

Jadon Sancho – 8,0
Flott målgivende til Brunos 2-0-mål, da han spilte trekant med Lindelöf, ble med oppover i banen og slo perfekt inn til portugiseren. Også målgivende til Freds 3-2-mål og et herlig forarbeid som Elanga burde scoret på. Fortsetter altså med sin fine form.

Cristiano Ronaldo – 6,5 (ut mot Varane 85)
Sentral før det viktige 3-2-målet, da han hælsparket til Sancho. Viste også kampvilje, men hvordan kunne han bomme på det flotte forarbeidet til Paul Pogba før pause?

Fred – 7,5 (inn for Pogba 67)
Et perfekt innhopp. Trygg med ball, stor motor og fantastisk 3-2-scoring, akkurat da United trengte det.

Anthony Elanga – 7,0 (inn for Lingard 67)
Fikset game over med sitt 4-2-mål, men burde blitt tomålsscorer. Tok imidlertid vare på en av to sjanser, og jobbet knallhardt i den halve omgangen han fikk.

Raphaël Varane (inn for Ronaldo 85) spilte for kort tid til å få karakter.