Vi advarer mot sterke adjektiver i spillerbørsen.

David de Gea – 5
Stakkars. Ni baklengsmål mot Liverpool denne sesongen.

Aaron Wan-Bissaka – 4
Strever voldsomt mot Liverpool-angrepet sammen med resten av forsvaret. Ikke kontroll på Mané i første. Ikke mye bedre mot Salah i andre.

Victor Lindelöf – 4
Flere eksperter mente det ga mening å spille med fem bak mot Liverpool før avspark. Likevel er Lindelöf og de fire andre alltid i undertall. Tilbake i klassisk firer etter hvilen.

Harry Maguire – 3
Ny tung dag for forsvarssjefen. Må gå foran, men bommer på viktige avgjørelser gang på gang – som når han støter med hud og hår ved midtbanen før 0-1.

Phil Jones – 4
Hans andre kamp på to år. Ikke rart det så ut som han var halvveis i et maraton allerede i første omgang. Det så nok også Rangnick, som lot stopperen sitte igjen i pausen.

Diogo Dalot – 3
En høyrebeint venstreback som trives best når han får angripe høres ikke ut som en vanntett plan når høyrevingen heter Salah. Posisjonerer seg feil med katastrofale konsekvenser. Bakpå både på 0-1 og 0-2.

TRØBLET: Diogo Dalot hadde ikke kontroll på Luis Diaz og Liverpool på Anfield.

Paul Pogba
Ut etter bare ti minutter. Får derfor ikke karakter.

Nemanja Matic – 4
Skulle vel skape ro når United en sjelden gang fikk holde på kula, men serberen vet vel ikke engang hva slags ball de spilte med.

Bruno Fernandes – 3.5
Magikeren som kunne utgjort en forskjell ikke i nærheten av å kunne skape noe som helst.

Anthony Elanga – 4.5
Angriper som alltid med fart og uten frykt. Hjelper dessverre lite når styrkeforholdet er som det er mot Liverpool.

DUELL: Anthony Elanga utfordrer Trent Alexander-Arnold.

Marcus Rashford – 4
Fikk én sjanse i første omgang. Dessverre sto ikke nedtaket i stil med langpasningen fra Lindelöf. Én sjanse i andre. Da traff han blokka til Alisson. Minst ett nummer for lite mot Van Dijk og Matip.

Jesse Lingard – 4
Inn for Pogba og spiller 80 minutter. Endrer ikke mye.

Jadon Sancho – 5
Ble hvilt til Arsenal-kampen ifølge Rangnick. Må likevel inn til pause, og bidrar som et slags uromoment i elendigheten.

Hannibal Mejbri spilte ikke lenge nok til å få karakter.