– Som å være på løkka med feige lag

Her er Supporterklubbens spillerbørs etter 3-0-seieren borte mot Fulham.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som satte spillerbørs.

David de Gea – 6,5
Fulham med to kjappe sjanser uten å klare å sette spanjolen på prøve. Litt passiv på strek et par ganger, men også solid på det som faktisk gikk på ham.

Diogo Dalot – 6,5
Bra nok uten å briljere. United angriper mest på venstresiden, men han har relativt god kontroll defensivt og prøver ofte å bruke det rommet som er på høyresiden.

Phil Jones – 7
Uniteds forsvar fremstår ikke alltid like sikkert, men Jones vant sin del av duellene. Hadde allerede pluss på min bok da han så stod for gjenvinning og målgivende til Martials 2-0-mål og det sier en del om hans positive 1. omgang at han var nær ved å score fra 18 meter med venstrefoten like før pause. Også solid da United lå dypere etter hvilen mot det som også må sies å være en svak motstander.

Chris Smalling – 7
Smalling v. Mitrovic – klar seier til Smalling i comebacket, selv om hjemmespissen fikk en ufarlig heading etter pause – og ikke var altfor langt unna i de altfor første minuttene.

Luke Shaw – 7,5
Ble angrepet de første minuttene uten å ha full kontroll, men spilte seg flott opp utover i omgangen og var rett og slett veldig god de siste 70-75 minuttene. Stengte defensivt, og bidro offensivt. Som jeg vel har skrevet før: Gjør alt med stor selvtillit og den største selvfølgelighet.

Nemanja Matic – 6,5
Gjør en viktig jobb, men det er ikke alltid like pent og ga bort en del frispark i denne, som også ga gult kort. Så totalt: Viktig, men uryddig.

Ander Herrera – 7,5 (ut for Bailly 84)
Motoren. Ballfordeleren. Ballvinneren. Er med da vi forsvarer oss og alltid med på overgangene og hele tiden sentral i pasningsspillet vårt – også på Fulhams halvdel.

Paul Pogba – 8,5 (ut for McTominay 74)
Det var en del ganger da jeg vokste opp og spilte fotball at jeg spilte med noen på løkka som jeg bare visste var bedre enn meg, uansett hvor bra jeg var den dagen og uansett hvor dårlig dag han måtte ha. Nå er Paul Pogba den fyren for de fleste motstandere.

Alt han gjør med ball er bra. Legg til nydelig 1-0-scoring da han kun kunne scoret med et høyt skudd på nærmeste stolpe. Kombinerer herlig med Martial flere ganger, og også flink til å vende spillet – og gjør også en helhjertet defensiv jobb. Jeg har aldri sett ham så bra så lenge som nå.

Juan Mata – 7
Slet med å komme med i kampen i starten, men fant plassen sin og var sentral i de siste 70 minuttene. Løper alltid, og skaffet straffen som ga 3-0 og sørget for helt game over.

Anthony Martial – 8 (ut for Sánchez 69)
Målgivende til 1-0. Så 2-0 på egen hånd takket være ren verdensklasse. Hver gang han fikk ballen så man skrekken i Fulham-spillerne, og glem ikke at han også gjør jobben defensivt. For ett år siden mente jeg at det var en svakhet for venstresiden defensivt med Martial, men ikke nå lenger.

Romelu Lukaku – 5,5
Binder opp forsvarere, men lite med i Uniteds spill gjennom det meste av kampen. Imidlertid veldig bra før 3-0, da han var helt avgjørende med sin vending og løp for at vi fikk straffen som ga 3-0.

Alexis Sánchez – 6,5 (inn for Martial 69)
Var et uromoment og sånn sett positiv i en periode som United benyttet til å dominere fullstendig. Burde scoret da han snappet ballen og kom alene med keeper, og var også nær et par andre ganger. Likevel er fasiten klar nok – han er en backup for Anthony Martial når vi skal bruke våre beste menn. Spennende å se om han kan bli bedre med en lengre skadefri periode fremover.

Scott McTominay (inn for Pogba 74) og Eric Bailly (inn for Herrera 84) spilte for kort tid til å få karakter.