«Slik ser 71 år med pur kvalitet ut»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 6,5
Solid på alt han måtte foreta seg, selv om han slapp å ta frem kjemperedningene i denne kampen.

Diogo Dalot – 7,0
Først verdensklasse med pasningen som sendte Ronaldo alene gjennom. Så herlig forarbeid som endte med 1-0-målet og forarbeidet til Ronaldo som endte med straffe og 2-0. Dermed sentral i begge målene, noe jeg velger å mene skal dra bra opp selv om han også hadde et par håpløse, upressede pasninger på egen halvdel som trakk ned.

dalottrreo

Victor Lindelöf – 7,0
Ny, god kamp. Vant sine dueller og som resten av laget veldig på alterten gjennom hele kampen.

Raphaël Varane – 7,0
Tapte en hodeduell mot Toney i eget felt som kunne endt med baklengs før pause, men gjorde en ganske god kamp til en god kamp med scoringen på corner etter pause. Det var hans første United-mål, og det attpåtil etter corner.

Alex Telles – 6,0
Ble nesten løpt fra etter bare noen sekunder og ga bort ballen i eget felt (!!) i 2. omgang. Kom likevel greit nok unna det totalt sett i et positivt United-lag.

Nemanja Matic – 6,5 (ut mot Fred 71)
Dette var noe helt annet fra McTominay og Matic. God posisjonering, ganske solid pasningsspill og støtte både til backrekka og spillerne foran. Skulle hatt en ny målgivende med flott gjennomspill til Bruno etter pause.  Gult kort.

Scott McTominay – 6,0
Ikke alltid like pent med skotten, men han bidro til at United vant midtbanekampen – og i motsetning til i forrige kamp ga han også backrekka støtte her.

Juan Mata – 8,0 (ut mot Jones 75)
Hvorfor har ikke denne mannen startet flere Premier League-kamper enn denne? Sydde sammen det meste som skjedde offensivt ved konstant å være i bevegelse og også være god med ball. Milimeter fra en målgivende til Ronaldo rett før pause, da VAR ødela og hadde også en god sjanse selv før pause, selvsagt etter samspill med Ronaldo. Kanskje blir jeg lurt av min egen begeistring nå, men jeg følte at hans mobilitet og kvalitet var helt avgjørende for United, spesielt i overgangsspillet.

varscoringen
SÅ KOM VAR: Tilskuerne og spillerne feiret det de trodde var 2-0-målet mot Brentford.

Bruno Fernandes – 7,5
Når var han sist som dette? En ting var den flotte volley-scoringen som ga en viktig 1-0-ledelse, men han var involvert i det meste fra sitt «nye» utgangspunkt ute til venstre. Sentral i målet VAR fjernet, kunne hatt en ny scoring med flott løp i bakrom etter pause og også helhjertet defensiv jobb på kant.

Anthony Elanga – 6,5 (ut mot Cavani 75)
Et konstant uromoment før pause. Utfordret hele tiden i bakrom og havnet i ekle dueller for Brentford-spillerne – og gikk selv i bakken – en haug med ganger de første 45. På det ene av alle forsøkene fikk han også plass til å levere målgivende til Bruno. Gjorde også en godkjent defensiv jobb. Ikke like god etter pause.

Cristiano Ronaldo – 8,5
Spilte som besatt. Skled først alene med keeper, ropte så på en straffe han ikke fikk og så frustrert da VAR fjernet det de fleste trodde var en flott scoring. Spilte likevel hele veien med en enorm intensitet, arbeidsvilje, var god også som møtende spiss og hadde en haug med gode touch og pasninger i et velfungerende United-lag – og til slutt et fortjent mål på straffe etter at han selv ordnet straffen etter å ha brukt kjempekreftene og smartnessen sin.

Fred (inn for Matic 71), Edinson Cavani (inn for Elanga 75) og Phil Jones (inn for Mata 75) spilte for kort tid til å få karakter.