Manchester United v Nottingham Forest - Premier League

«Rett og slett latterlig god»

Sett din egen børs først.

David de Gea – 7,0
Fullstendig arbeidsledig første halvtimen, men med på notene de få gangene han måtte i aksjon. Viktig dobbeltredning på 2-0 etter 70 minutter.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Ny og god kamp fra høyrebacken. God kontroll på sin side defensivt og angrepsvillig. Spilte på seg mer og mer selvtillit utover i kampen.

Raphaël Varane – 7,5 (ut for Maguire etter 75 min)
Helt sjef i egen boks. Noen skjønnhetsfeil, men totalt sett meget solid forestilling.

Se video-høydepunktene:

Luke Shaw – 7,5
Gjestene startet med å slå langt mot ham, men stoppervikaren klarte seg med bravur og var smart og viste ingen svakheter i duellspillet. God og kald med ball og avverget flere farer med farten sin. Meget solid.

Tyrell Malacia – 6,5
Stort sett grei kontroll på sin side, men også litt uoppmerksom ved enkelte anledninger. Angrepsvillig og nære scoring da han traff stolpen tidlig i kampen.

Casemiro – 8,5
Alltid på rett sted til rett tid. Bidro som alltid med flere viktige og imponerende gjenvinninger – både i forkant av 2-0- og 3-0-scoringen. På 3-0 leste han spillet på utsøkt vis og leverte deretter en perfekt vektet og målgivende pasning til Fred. Var rett og slett latterlig god. 70 millioner pund? Et ran!

ENORM: Casemiro.

Christian Eriksen – 7,0 (ut for Fred etter 75 min)
Dansken var naturligvis involvert i det geniale og innøvde cornertrekket og noterte seg for målgivende da Rashford ordnet 1-0. Innsatsen som alltid upåklagelig.

Antony – 4,5 (ut for Garnacho etter 65 min)
Slet voldsomt og kom aldri inn i kampen. Bidro nærmest utelukkende med upresise pasninger og balltap. Misbrukte også en alle tiders mulighet alene med keeper før han ble erstattet etter 65 minutter.

SLET VOLDSOMT: Antony.

Bruno Fernandes – 7,0
Slet med rytmen innledningsvis, men viste sin genialitet da han skapte 2-0-scoringen og var tredje sist på ballen. Løp, kriget og serverte også glimrende og uselvisk til Antony på en mulighet som burde resultert i 3-0 og punktering av kampen.

Marcus Rashford – 8,5
Var på hugget fra start og noterte seg for lekker scoring og en strålende målgivende før halvspilt førsteomgang. Et konstant uromoment for de stakkars gjestene i førsteomgang, men forsvant litt utover i kampen. Skal ha for at han også bidro med helhjertet innsats defensivt.

I KNALLFORM: Marcus Rashford.

Anthony Martial – 7,0 (ut for Donny van de Beek etter 65 min)
Virket påskrudd, men samtidig ganske usynlig og lite involvert foruten scoringen. Kunne hatt et til.

Donny van de Beek – 6,5 (inn for Martial etter 65 min)
Utmerket seg med et sugende løp og godt innlegg til Rashford umiddelbart – akkurat slik vi ønsker å se ham. Positive takter sammenliknet med sine seneste opptredener.

Alejandro Garnacho – 6,5 (inn for Antony etter 65 min)
Kom inn fra benken og brukte ikke lang tid på å minne alle om hvorfor han er så høyt verdsatt. Modne og kloke valg kombinert med lynraske føtter.