Nå har Martial blitt akkurat den spissen Solskjær har ønsket seg

Han løper og kjemper om hver eneste ball. Rykkene, bevegelsene, innsatsen og ikke minst målene han nå scorer er akkurat det Solskjær ville ha da han flyttet Martial frem som spiss i sommer.

United hadde matchvinnere i hver ende av banen da Crystal Palace ble slått 2-0 på Selhurst Park. Marcus Rashford og Anthony Martial scoret målene, mens David de Gea leverte en solid kamp i mål.

Her er våre karakterer etter en særdeles viktig seier for Solskjærs menn.

David de Gea – 8,5
Viktig redning på Wilfried Zahas skudd etter drøye minuttet. Nydelig redning på Milivojevic sitt frispark like etter at United hadde scoret. Fortsatte storspillet etter pause, blant annet med en glimrende beinparade på Zahas skudd mot slutten. Dette var David de Gea på sitt beste.

Aaron Wan-Bissaka – 6,5
Tent i møtet med gamle lagkamerater. Flink til å være et offensivt oppspillspunkt, men lyktes sjelden med innleggene og skuddforsøkene. Trøblet tidvis med Zaha, men blir sjelden eller aldri tatt på fart, og nettopp farten til Wan-Bissaka var gull verdt.

Victor Lindelöf – 6,5
Feilet skikkelig med en klarering like før pause, men Jordan Ayews skudd gikk rett på De Gea. Var nok også noe heldig som ikke fikk straffe mot seg da Wilfried Zaha gikk i bakken rett før United scoret. Hadde ellers brukbar kontroll og satte inn noen susende taklinger mot slutten.

Harry Maguire – 7,0
Fin sjanse til å stange United i føringen på en corner i 1. omgang. Fikk en smell i hodet, men kunne heldigvis fortette. Ny sjanse på heading etter nok en corner like før pause, men den strøk på feil side av stolpen. Fikk mye juling, men ga også en del. Maguire vant samtlige ti hodedueller han var involvert i.

Timothy Fosu-Mensah – 6,5
Sist nederlenderen startet en kamp for United var også mot Crystal Palace i den siste seriekampen i 2016/17-sesongen. Litt småslurvete til tider og med visse posisjoneringsproblemer. Men kom fra møtet med gamle lagkamerater i Palace med æren i behold.

Scott McTominay – 5,5
Virket litt rusten før pause. Klarte sjelden å balansere laget og var unøyaktig i mye av det han gjorde. Det er imidlertid aldri noe å si på innsatsen til unggutten. Likevel et naturlig bytte da Matic kom inn.

Paul Pogba – 6,0
Vanskelig kamp for franskmannen som ble tett markert. Måtte vandre mer enn han trolig ønsket for å kunne bli involvert i spillet. Varter opp med noen fantastiske pasninger i ny og ne, men hadde få offensive bidrag.

Mason Greenwood – 5,0
Usynlig i store deler av kampen og misbrukte en fin mulighet som Martial serverte ham midtveis i 1. omgang. Forårsaket også et unødvendig frispark like etter at United hadde tatt ledelsen og måtte reddes av David de Geas fantomredning. Fikk merke hva Premier League er når det blir knokkelkamper og fysisk sterke motstandere. Forståelig bytte.

Bruno Fernandes – 6,5
Har portugiseren begynt å merke det tøffe programmet? Fikk lite rom å boltre seg i sentralt på midten og klarte sjelden å briljere. Men gir du portugiseren lillefingeren så tar han hele hånden. Kjapp i tankegangen da han serverte Marcus Rashford som sørget for den viktige United-ledelsen rett før pause. Pluss for gode hjørnespark. Svært nær en ny scoring da han traff stolpen. Tar initiativet til praktspillet i forkant av 2-0. Relativt anonym kamp, men er likevel sterkt delaktig i begge målene.

Marcus Rashford – 8,5
Ville mye, men lyktes bare delvis i starten. Kom etter hvert mer til sin rett og begynte å ta kommandoen da kampen skred frem. Iskald da han fikk ballen fra Fernandes like før pause. Fintet to Palace-forsvarere rett i pølseboden og plasserte ballen behersket i mål. Smart, kaldt og klartenkt. Nydelig stikker til Martial på 2-0.

Anthony Martial – 8,5
Involvert i stort sett alt United skapte offensivt før pause. Frisk, full av initiativ og skapte noen gode muligheter før pause. Fortsatte den gode trenden etter pause, og var igjen sentral i det meste United foretok seg. Lenge var det bare en ting som manglet på en praktkamp av Martial, nemlig et mål. Men til slutt kom det og det var en perle. Ny bunnsolid kamp av franskmannen. Deler bestemannsprisen med Rashford og De Gea.