Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 6,0
To sjanser imot, to mål imot, men uten at De Gea kunne lastes på verken straffen eller Dzekos scoring fra kort hold. Et dårlig utspill som kunne blitt straffet tidlig i 2. omgang.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Trekket med å bruke Wan-Bissaka og Rashford på høyresiden sammen lyktes ikke spesielt før pause, og hvor var Wan-Bissaka på 1-2-målet? Også del av en backrekke som for ofte ikke var på nett, blant annet med en håpløs offsidelinje. Hevet seg imidlertid klart etter pausen, og ble da en bidragsyter på høyresiden for et United som skapte sjanse etter sjanse.

Victor Lindelöf – 6,5
Overspilt sammen med flere andre før 1-2-målet, men den i backrekka som likevel liknet mest på seg selv før pause. Satt på færre prøver etter hvilen, selv om jeg trekker ganske klart for en kaotisk offsidelinje.

Harry Maguire – 6,0
Ok start ble til en altfor heit utgave av Maguire da italienerne utliknet og tok ledelsen, men solid etter hvilen.

Luke Shaw – 7,0
På etterskudd defensivt noen ganger da Roma vendte spill og kom seg gjennom Uniteds midtbane, og sjeldent lite involvert offensivt med Pogba foran seg. Det var før pause. Etter pause var han mer seg selv igjen, også med offensive bidrag.

Scott McTominay – 5,0
Slet voldsomt i 1. omgangen. Klarte aldri å komme oppi motstander eller dekke opp for Wan-Bissaka når han skulle det. Uniteds klart svakeste da. Selvsagt bedre etter pause, men dette var ikke Scotts kamp.

Fred – 7,5 (ut for Matic 83)
Brøt Roma-spillet noen ganger i det som var en god United-start, men da laget mistet fasongen ble brassen løpende mye imellom. Var imidlertid den ene, i mine øyne, som falt minst i nivå da vi slet og fullførte kampen i flott stil og sentralt i flere overganger etter pause.

Marcus Rashford – 6,0 (Ut for Greenwood 76)
I skyggen av de andre offensive spillerne i denne kampen. Ett godt raid som endte med Bruno-avslutning utenfor før pause, og la innlegget som førte til straffe, men ikke helt seg selv ute på høyrekanten.

Bruno Fernandes – 9,0 (ut for Mata 89)
Som Cavani – to mål og to målgivende, og det i en europacupsemifinale. Det går nesten ikke an å gjøre det bedre, og det må belønnes. Gjorde som han ville i 2. omgang, selv om Cavanis bidrag var enda mer spektakulære og kampavgjørende i mine øyne.

Paul Pogba – 8,5
Total mangel på kontroll over seg selv da han laget det unødvendige straffesparket som ga 1-1. Også ut unødvendig gult kort. Var også direkte svak på slutten av 1. omgang da United havnet under 1-2, men nydelig forarbeid før 1-0 og involvert i så godt som alt offensivt i 2. omgangen – og scoret til slutt også selv. I mine notater var han faktisk mer involvert i sjansene som ble skapt enn Bruno Fernandes.

Edinson Cavani – 10
Jeg vet at det ikke var perfekt, men to mål, to målgivende i en semifinale i Europa. I tillegg ordnet han et straffespark. Fem målpoeng hvis man legger godviljen til, da. I en enkelt europacupseminale. Da blir et par store misbrukte gigantsjanser bare en bisetning. De målgivende var også nydelige, og de to scoringene kom på tidspunktet da United var helt avhengige av at noen snudde det som så ganske så svart ut. Jeg tror dette er min fjerde 10er i karrieren. Cavani følger Bent Skammelsrud, Cecilie Leganger og Marcus Rashford.

Mason Greenwood (inn for Rashford 76), Nemanja Matic (inn for Fred 83) og Juan Mata (inn for Fernandes 89) spilte for kort tid til å få karakter.