«I dag hadde du fortjent mye bedre, Cristiano!»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 7,5
Slapp inn på retur og straffe og langskudd, men kan egentlig ikke lastes for dem. En god redning før 1-0, en fantastisk redning alene mot Nketiah, og slo flere forsøk til corner eller ut. Så kan man selvsagt alltid diskutere langskudd som går i mål, men jeg klarer ikke å trekke ham for det lykketreffet.

Diogo Dalot – 6,5
Slapp motspilleren sin før 1-0, en del av et forsvar som av og til virker å være på gyngende grunn, men skal ha pluss for å ta Smith Rowe ut av kampen. Denne gangen også med offensivt, med skudd i tverrligger og stolpe, som hadde fortjent mer.

Victor Lindelöf – 6,5
Den eneste som ikk kan lastes for 1-0.  Uniteds forsvar var fortsatt for ofte i trøbbel, men svensken gjorde sin individuelle jobb til bedre enn godkjent hos meg. Gult kort.

Raphaël Varane – 5,5
Må ta en stor del av skylda for 1-0 (sammen med Telles), da han bommet helt på ballen. Virket ellers usikker da han fikk en del korte utspill fra De Gea i mer eller mindre pressede situasjoner, spesielt før pause.

trioar

Alex Telles – 4,5
Bommet også (!!) på ballen før 1-0, og ble også syndebukk før 2-0 da VAR bestemte seg for å gi straffe for måten han gikk i ryggen på motspiller på. Ett godt skudd like før pause, men det er vanskelig å få godfølelsen for brassens venstreback-jobb. Gult kort.

Nemanja Matic – 6,5 (ut mot Rashford 77)
Flott innlegg til Ronaldos redusering, og gjorde en god jobb i presspillet på venstresiden, bak Jadon Sancho. Også relativt trygg med ball.

Scott McTominay – 6,0
En flott gjenvinning høyt tidlig som kunne endt med Bruno-scoring, en heading utenfor tidlig, et fint fremspill til Elanga, som avsluttet via keeper og til corner og en liten slåsskamp i Arsenal-feltet, men ellers et ganske anonymt comeback.

Anthony Elanga – 6,5 (ut mot Lingard 77)
Kanskje snytt for straffe, etter godt samspill med Ronaldo. Alene med keeper en annen gang, også etter samspill med Ronaldo, men ble da stanset. Skapte trøbbel for Arsenal med hurtigheten sin, men har også lengre perioder hvor han forsvinner ut av kampene, som i denne.

Bruno Fernandes – 4,5 (ut for Mata 84)
Kunne hatt to mål. Fikk ingenting, noe som understreker hans svake form for øyeblikket. Straffebom, da United selvsagt skulle hatt 2-2. Det trekker ett helt poeng ned hos meg. Kunne scoret tidlig, da McTominay spilte ham alene gjennom. Fortsatt ikke så mye involvert som på sitt beste, men selv om karakteren er lav så var dette tross alt noe fremgang fra Norwich- og Liverpool. En scoring hadde nok gjort ham godt, så den straffen skulle sittet. Gult kort.

bruno2232

Jadon Sancho – 6,5
Hadde overtaket på Cedric. Snytt for straffe da Cedric brukte armen for å stanse ham? Jeg mener det. Villig og offensiv i valgene sine igjen – mange med suksess. Det eneste som manglet var at dette endte i mer avgjørende situasjoner, selv om han var tredje sist på reduseringen.

Cristiano Ronaldo – 7,5
En av hans bedre kamper, en kamp som både Ronaldo og United fortjente mer ut av. 7,5 her er nok dessverre liten trøst, og han snuste på 8eren frem til United sluknet litt de siste 20 minuttene. Oppmerksom på scoringen, da Matic slo inn, hans 100. Premier League-mål. Spilte også Elanga flott gjennom to ganger og Dalot én gang, som til sammen kunne gitt tre målgivende. Fant både rom og tid og plass flere ganger, og var en ressurs for United-laget på topp o det som tross tap var en god United-kamp. Flott at Emirates også bidro til å hylle ham i 7. minutt. Gult kort.

Marcus Rashford (inn for Matic 77), Jesse Lingard (inn for Elanga 77) og Juan Mata (inn for Fernandes 84) spilte for kort tid til å få karakter.