Casemiro klippet

Helt konge som vikar

De fleste sperret øynene opp da Erik ten Hag valgte Casemiro som stopper, men brasilianeren takket for tilliten ved å briljere som stoppervikar.

Martin Dubravka 5,5
Tilnærmet arbeidsledig den første halvtimen med unntak av et par tilbakespill, så vartet den slovakiske veterankeeperen opp med en strålende redning. På den påfølgende corneren holdt han derimot på å rote det skikkelig til, men ble reddet av Casemiro på streken. Misset stygt på et tilbakespill fra Casemiro da ballen trillet under foten hans, men Dubravka slapp med skrekken. Ikke helt pålitelig med beina i sluttminuttene.

Aaron Wan-Bissaka 7,5
Fantasisk assist til Christian Eriksens 1-0-scoring. Da det så ut som pasningen fra Bruno Fernandes var i hardeste laget, kom høyrebacken praktisk talt flyvende og styrte den perfekt til dansken som banken inn ledermålet. Virker fremdeles noe uortodoks i stilen, men er tøff i stilen. Forstyrret Darko Churlinov akkurat nok til at makedoneren ikke traff målet på Burnleys største sjanse. Erstattet av Luke Shaw med knappe 20 minutter igjen etter en god dag på jobben.

wanbissaka211222
STRÅLENDE ASSIST: En flyvende Aaron Wan-Bissaka besørger den målgivende pasningen til Christian Eriksen.

Victor Lindelöf – 6,5
Burnleys Manuel Benson skapte visse utfordringer for både Lindelöf og Malacia, men svensken var god i luften og hadde bra kontroll på Barnes. Absolutt godkjent.

Casemiro – 8
Brasilianeren som ble trukket frem som Uniteds mulige svake ledd før kampen var banens beste. Casemiro spilte fire kamper som midstopper for Real Madrid. Det så nesten ut som han ikke hadde gjort annet da han måtte vikariere for en syk Harry Maguire. Overblikk og ro, samtidig som han krydret med strålende langpasninger. Strålende redning på streken da Dubravka bommet i feltet. Trygg også etter hvilen, med unntak av en stygg feilpasning i eget forsvar som ga Burnley en stor sjanse.

Tyrell Malacia – 6,5
Spilte på det trygge, og fikk etter hvert mer selvtillit til å gå høyere i banen. Visse utfordringer med Benson, men er tøff i duellene. Spilte de siste 15 minuttene på banen som høyreback da Aaron Wan-Bissaka gikk ut. Tatt ut med drøye fem minutter igjen.

Scott McTominay – 5,5
Et par unødvendige balltap, men involert i mye av det United foretok seg. Burde sørget for 2-0 tidlig i 2. omgang etter fantastisk spill av Fernandes og Rashford i forkant. Grusom feilpasning like etter sjansen han bommet på. Heldigvis slapp både McTominay og United med skrekken da Benson bommet med avslutningen.

Christian Eriksen – 7,5
Veldig mye av det United gjør skal innom dansken. Treffer ikke med alle pasningene, men Eriksen ser ofte løsninger som få andre. Våken på scoringen og skal ha ros for at han hadde tro på at Wan-Bissaka kunne nå ballen. Ikke så synlig etter hvilen, men likevel solid.

Alejandro Garnacho – 6,5
Burde sendt United i føringen alene med Peacock-Farrell. Hadde en god periode tidlig i kampen da han var et uromoment for Burnley-forsvaret, men forsvant litt utover i kampen. Ikke unaturlig at han ble tatt av da Antony kom inn.

Manchester United v Burnley - Carabao Cup Fourth Round
UROMOMENT: Alejandro Garnacho skapte en del hodebry for Josh Cullen  og Burnley på sin venstrekant.

Bruno Fernandes – 7,5
Servitøren som strør rundt seg med kreative pasninger. I likhet med Eriksen treffer ikke portugiseren på alt, men Fernandes er likevel helt avgjørende for Uniteds angrepsspill med sin kreavtivitet.

Marcus Rashford – 7,5
Rashford flere dueller med Ian Maatsen som nederlenderen i Burnley-forsvaret løste bra. Viste at den fysiske formen er bra, selv om noe av kynismen i angrepsspillet manglet før pause. Burde timet enkelte løp bedre for å unngå offside. Så viser Rashford akkurat den kynismen og gjennombruddskraften vi savnet før pause da han startet dypt inne på egen halvdel, forserte gjestenes forsvar og banket inn 2-0. Den scoringen alene er verdt halvannet poeng på børsen. Nydelig prestasjon som ble etterfulgt av både tuneller og lekre dragninger.

Anthony Martial – 6
Lenge var franksmannen ganske anonym, men Martial tvang frem en solid redning av Burnley-keeper Peacock-Farrell etter en drøy halvtime. Må bli mer involvert i spillet.