Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 6,5
Ikke satt på de store prøvene, solid med ballen i beina også, gode utspill. De sjansene Burnley kom til ble stort sett blokkert eller endte utenfor.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Ingen stor trussel offensivt, og United slet et par ganger på hans side utover i 1. omgang, men solid i en bra United-omgang etter pause.

Eric Bailly – 8,0
Enormt viktig blokkering på Burnleys ene store sjanse før pause, men gikk fra solid før pause til veldig, veldig god etter pause. En gigant bak der, med blokkeringer og ikke minst en haug med dueller som ble vunnet. Skal ha en stor del av æren for at det ble null baklengs.

Harry Maguire – 7,5
Snytt for scoring? Jeg følte det der og da, men selvsagt var det en arm som Kevin Friend benyttet seg av for å annullere. Slet lit i oppspillsfasen, men god til å rydde unna før pause. Veldig god i duellspillet etter pause da United lenge hadde powerplay mot Burnleys mål, takket være det gode arbeidet de fire sentrale bakerst la ned.

Luke Shaw – 6,5
Fikk gult kort etter at dommeren hadde brukt fem minutter på å finne ut at United ikke fortjente rødt kort og frispark selv. Merkelig situasjon, jeg synes det var strengt. Ble viktig i oppspilsfasen før pause, da han ofte fant rom ute til venstre, noe som løsnet opp Uniteds spill. Stod bak en United-sjanse før pause, da han fant Bruno som skjøt rett på keeper. Mindre effektiv etter pause da United fikk power play.

Nemanja Matic – 7,0
Gjorde jobben sin, og viktig igjen da ballen er nede på bakken før pause. Stod bak en fin sjanse for Martial med et flott fremspill, og vant de fleste dueller de første 40 minuttene etter pause.

Paul Pogba – 8,0
Relativt anonym 1. omgang, der det ble mer dueller enn kreativitet, og trøbbel i en del av dem, som det var for alle United-spillerne Var imidlertid banens gigant etter pause. Gjorde da som han ville. Vant dueller, strødde pasninger, så ut til å kose seg og fikk også æren av å bli matchvinner med et flott treff. Det er andre gang på rad i ligaen hvor jeg har Pogba som bestemann.

Marcus Rashford – 5,5 (ut for Greenwood 80)
Var helt ute av det før pause. Dårlige touch, ukomfortabel med tett markering. Kom i flere gode posisjoner, men jeg har sjelden sett ham så ubesluttsom som i de første 45 her. Så ble det litt bedre etter pause, og han skal ha for målgivende til Pogba, men forventer enormt mye mer av Rashford enn dette.

Bruno Fernandes – 7,0 (ut for McTominay 89)
Nei, det var ikke magisk, men i 1. omgang stod han egentlig bak alt United skapte, noe som var fire sjanser. Det var ganske bra i en vanskelig omgang. Fortsatte slik etter pause også, god i mellomrommet, til å vende opp, sette fart og skape farligheter, selv om det ikke ble uttelling denne gangen og han hang litt i tauene på tampen.

Anthony Martial – 6,5 (ut for Tuanzebe 90+5)
Et godt skudd mot krysset og en brasse som ble blokkert før pause, men dette ble bare nesten for Martial. Stjal ballen fra Cavani på en god sjanse etter pause, men misbrukte også to store sjanser til å gjøre 2-0. Må sette noen av de sjansene.

Edinson Cavani – 6,5
Slet med de fysiske Burnley-stopperne før pause, og ble tidlig irritert. Spilte seg imidlertid stort opp etter pause, med knallhard jobbing, godt duellspill og gode bevegelser, spill som bidro til at United fikk den kontrollen som ga 1-0 og dermed seieren, selv om han også manglet kliniskheten.

Mason Greenwood (inn for Rashford 80), Scott McTominay (inn for Fernandes 89) og Axel Tuanzebe (inn for Martial 90+5)  spilte for kort tid til å få karakter.