«Først veldig dårlig, så veldig god og så utrolig viktig»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 7,0
Merkelig kamp. Egentlig ingen redninger å gjøre som er verdt å nevne, men lå likevel under 0-2. To gode redninger da det var nødvendig i 2. omgang.

Aaron Wan-Bissaka – 6,5
Begge Atalantas mål kom fra motsatt side, og Wan-Bissaka gjorde egentlig sin del av jobben solid nok.

Victor Lindelöf – 5,0
Atalanta kom ikke ofte, men Lindelöf må ta sin del av skylda for 0-1-målet, da han ble dratt ut av posisjon, og så overspilt etter det igjen. Ble også rundlurt på bortelagets største sjanse etter pause.

Harry Maguire – 6,0
Ekstremt viktig utlikning, utrolig nok med beina etter en kort corner da vi alltid har ventet på headingen direkte fra corner. Defensivt ikke overbevisende før pause. Hele Uniteds midtforsvar var dratt ut av posisjon ved 0-1, slik at McTominay var mannen midt foran eget mål, og også for sent inn i headingen til 0-2.

Luke Shaw – 6,5
Tapte duellen med Demiral før 0-2, som var hans mann, og var under pari før pause, men bedre etter – og så med en ekstremt viktig målgivende til Ronaldos 3-2-mål.

shawern

Scott McTominay – 5,0 (ut for Pogba 66)
For sent ute foran eget mål på 0-1, den må han ta på sin kappe og dyttet unna på corneren før 0-2, men den skal han slippe minus for. Stolpeskudd etter pause.

Fred – 5,5 (ut for Matic 88)
To store sjanser før pause, men den ene tok keeperen og den gigantiske satte han utenfor. Ellers en kamp på det jevne.

atafred

Mason Greenwood – 5,5
Noen veldig gode pasninger langt ned i banen, som åpnet rom for andre, men aldri en trussel offensivt før pause. Spilte frem McTominay som traff stolpen, og var også involvert før Freds første sjanse i kampen.

Bruno Fernandes – 7,0
Hva skal man skrive? Så ekstremt variabel, så mange gode posisjoner hvor det kom så lite ut av det og da så skuffende, men så endte han med målgivende til 1-2, målgivende til 2-2, spilte Fred frem til hans gigantsjanse, spilte frem Rashford som traff tverrligger og sjansen til Ronaldo. Så ekstremt variabel, av og til frustrerende, men skapte to mål og stod bak fem store sjanser og enda flere nestenforsøk. Da ender jeg med at jeg får svelge de dårlige valgene før pause, og rose ham for at han fortsatte og til slutt leverte nok kvalitet til at United vant.

Marcus Rashford – 6,0
Virket rusten. Brukte lang tid på de to mulighetene han hadde alene med keeper, men som ble avblåst for offside før pause og da han fikk en gratissjanse i siste sekund av 1. omgang så blåste han den over. Heldigvis satt det for ham da han egentlig kom i litt dårligere posisjon før det viktige 1-2-målet.

Cristiano Ronaldo – 7,0
Selvfølgelig var det han som gjorde det. Selvfølgelig. Fint forarbeid til Freds sjanse før pause, flere skuddforsøk, mer livlig enn i et par kamper og også en god sjanse fra Bruno, men alt handlet til slutt selvsagt om headingen som gjorde 3-2 – som han er best i verden på å levere.