Ett drømmeinnhopp og tre fantastiske 2. omganger

Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 5,0 (ut for Henderson 46)
Vanskelig kamp. Hjemmelaget med 1-0 første gang de var i Uniteds 16-meter, på dødball. Noen kan argumentere for at De Gea burde tatt for seg, men det var en duell mellom mange spillere på første stolpe. Deretter 2-0 på et perfekt slått frispark. Kunne han hatt utgangsposisjon en meter nærmere stolpen? Ja, absolutt, men tabbe? Ikke åpenbart. Ga en svak retur etter at han hadde pådratt seg en skade like før pause, en skade som gjorde at han gikk ut i pausen.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Bidro nesten ikke offensivt før pause, og var nede på en 5er hos meg. Spilte seg imidlertid stort opp etter pause, god defensivt og veldig god offensivt og viktig før den første reduseringen. Da dette ble seier endte 5eren ved pause med en fin 7er til slutt. Spilte seg fantastisk opp, en 2. omgang fra høyrebacken som jeg ble ordentlig glad for.

Victor Lindelöf – 7,0
Stopperparet hadde ikke gjort en eneste feil før pause, men United lå likevel under. Svensken var stort sett trygg i alle sine involveringer og understreket bare hvorfor han er et førstevalg sammen med Maguire på stopperplass.

Harry Maguire – 7,5
United lå under 2-0 ved pause, men uten at stopperparet egentlig hadde gjort feil eller blitt lurt en eneste gang. Solid i sin del av jobben, og tok tak i duellspillet mer og mer ettersom kampen skred fram.

Alex Telles – 6,5 (ut for Williams 84)
1-0-målet imot kom på en corner rett over hodet hans på første stolpe, perfekt slått og vanskelig da å straffe for mye. Også et skudd i stolpen bak De Gea via Telles. Aktiv fremover i banen i hele kampen, la corneren som endte med 2-2, men også noe variabel.

Nemanja Matic – 6,0
Solid start på kampen, da han tok for seg i noen dueller, vant ballen tilbake og også hadde noen gode pasninger. Kvaliteten dalte imidlertid på slutten av 1. omgangen og i mye av 2. omgangen før han hevet seg mot slutten igjen.

Donny van de Beek – 7,0
Gjorde det han var satt til i starten, da United var ganske gode, men sløste også bort en nestensjanse med en dårlig heading ned mot Rashford i god posisjon. Personlig følte jeg likevel at nederlenderen gjorde den jobben han er satt til å gjøre ganske så bra gjennom det meste av kampen, selv om det var visse feilvalg i avgjørende situasjoner. Føler fortsatt at han bidrar til at vi nå ser bra ut, og belønnes for det på børsen min.

Fred – 7,5
Flyttet over på høyresiden, noe som ikke slo bra ut. Hans svakeste kamp på lenge, og ga også bort frisparket i farlig posisjon som ga 2-0. En klink 5er på min børs ved pause, men en gigant etter pause. Gjorde nesten alt rett og var ekstremt viktig for at United snudde oppgjøret. Dratt opp med 2,5 poeng for 2. omgangen.

Bruno Fernandes – 8,0
Et skudd en centimeter utenfor og et par flotte pasninger, men også mindre involvert enn på en stund og mer variabel i det han gjorde. Jeg synes også han var halvveis i presspillet. En kjempesjanse på returen fra Greenwood, men dessverre reddet keeper glimende. En 1. omgang under pari, altså, men så den «gode gamle Bruno» etter pause. Satte selv 2-1, fikk målgivende til 2-2 og så tredje sist på 2-3. Dratt opp med 3 poeng for 2. omgangen da dette også ble tre poeng.

Mason Greenwood – 5,0 (ut for Cavani 46)
Kjempesjanse tidlig, men nølte og misbrukte dermed sjansen til å gi United en perfekt start. Også en god skuddsjanse senere, men rett på keeper. Forsvant helt ut av kampen utover i 1. omgang.

Marcus Rashford – 6,5
Må få et lite minus på for dårlig jobb mot Bednarek – hans mann – som headet inn 1-0. Forsøkte gang på gang før pause, men uten å få til noe.  Havnet alltid i for tette posisjoner med påfølgende ballmist eller Rashford med en liten smell. Bommet alene med keeper etter pause, men pasningen til Cavanis 3-2 reddet 6eren hos meg.

Dean Henderson – 6,5 (inn for De Gea 46)
Feilfritt innhopp for skadet De Gea. Bunnsolid i alle involveringer.

Edinson Cavani – 9,0 (inn for Greenwood 46)
Slurvet litt i kombinasjonsspillet, men gjorde det man drømmer om fra en ekte spydspiss – løper riktig og tar for seg inn i boksen. To mål og målgivende. Et drømmeinnhopp.

Brandon Williams (inn for Telles 84) spilte for kort tid til å få karakter.