«Er det noe denne mannen ikke kan?»

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

Sett din egen børs her:

David de Gea – 8,0
Spilte sin 400. Premier League-kamp, og ble den første United-keeperen som klarte det og den yngste i Premier League. Med ett utspills-unntak bunnsolid og godt plassert i alt han foretok seg. Fikk alltid den nødvendige hånda på Leds-avslutningene. Det er akkurat en slik keeper man ønsker i en slik heksegryte.

Diogo Dalot – 6,0 (ut for Wan-Bissaka 73)
Sløv sammen med Maguire og Shaw på en tidlig Leeds-sjanse, men ok defensivt videre. Det var lenge merkbart hvor mye mindre han var med offensivt, før knallskuddet hans dunket i tverrligger og ut.

Harry Maguire – 5,0
United har nå 15 strake kamper med seirer når Maguire har vært på banen, men sov sammen med Dalot og Shaw da Leeds fikk en tidlig sjanse. Deretter veldig solid i 30 minutter, før feilene dessverre kom på rekke og rad. Holdt på å ødelegge alt da han somlet i pasnings-avtrekkeren senere i omgangen. Startet så 2. omgang med å tape en farlig hodeduell i eget felt og så var det flere pasningsfeil og usikkerhet i involveringene. Det som begynte ganske bra ble derfor ikke helt topp – selv om United vant.

harry2

Luke Shaw – 8,5
Først stoppet han Leeds. Så ordnet han scoring selv. Hva er det denne mannen ikke kan? Sløv sammen med Dalot og Maguire på en tidlig Leeds-sjanse, men ellers veldig god som stopper og bra som venstreback etter at Malacia ble byttet ut. Også en god corner som kunne gitt mål, før han så slo det perfekte innlegget til Rashfords 1-0-mål. Det naturlige er vel kanskje at han starter borte mot Barcelona også på stopperplass, sammen med Varane.

Tyrell Malacia – 6,5 (ut for Martinez 61)
Strålende i duellspillet de første 40 minuttene, og også et viktig press på avslutter da Leeds kunne scoret tidlig, men så en liten hodemist da han dempet ballen slik at en Leeds-spiller fikk en stor sjanse på slutten av omgangen.

Marcel Sabitzer – 6,0
Et par glimt av kombinasjoner med Bruno og Sancho på høyresiden, og la ned en solid innsats over hele banen – uten at han var spesielt involvert i de store tingene som skjedde. Slet mer i duellspillet utover i kampen, men en herlig crosser til Shaw i forkant av 1-0.

wout2

Fred – 7,5
Dette ble en Fred-kamp, med kriging, kjemping og vilje. Vant mange dueller i en kampå hvor det var ekstra viktig og alltid i nærheten også da United av og til klarte å spille av Leeds-presset. Så en herlig gjenvinning før 2-0-målet. Fred ble forøvrig kåret til banens beste i Leeds.

Jadon Sancho – 6,0 (ut for Garnacho 61)
Stod bak Uniteds første store sjanse, og også aktiv ved et par andre gjennombrudd de første 45, men samtidig merkbart bedre på Leeds’ halvdel enn på egen halvdel – der han ga bort ballen og hadde ballmist flere ganger. De må han faktisk straffes for. Anonym etter pause.

Bruno Fernandes – 6,5
På den første, Bruno, DER må du score! Borte mot en rival med den stemningen, og etter en så en flott gjenvinning og alene med keeper – da blir det nesten minus ved ikke å straffe hjemmelaget. Skjøt også utenfor da han fikk all verdens tid på en tidlig sjanse, men samtidig viser han igjen nok av glimt med kvalitet.

Marcus Rashford – 7,5 (ut for Elanga 90)
Kjempet hele veien, også tatt hardt noen ganger, men samtidig mindre involvert enn vi kunne ønske – helt til 80. minutt, da han avgjør hele greia. Da blir det litt irrelevant hva han har gjort ellers – for det var nok til å vinne alt.

Wout Weghorst – 5,5
Litt som tidligere fra Wout, og i en så hektisk kamp hvor United ikke alltid klarer å fylle på rundt ham så er det vanskelige arbeidsvilkår. Jeg så imidlertid en som gikk i krigen hele veien, var 100% på plass med å gjøre den nødvendige jobben, også langt ned i banen – før han så fikk en deilig målgivende til Garnacho før 2-0.

Alejandro Garnacho – 7,5 (inn for Sancho 61)
United ble med en gang bedre med ham på banen, i banespillet og så avsluttet han det hele med en herlig 2-0-scoring.

Lisandro Martinez – 7,5 (inn for Malacia 61)
Majestetisk fra første sekund inne på banen, med pasninger og duellkraft. Gjorde, som Garnacho, United klart bedre.

Aaron Wan-Bissaka (inn for Dalot 73) og Anthony Elanga (inn for Rashford 90) spilte for kort tid til å få karakter.