Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Dean Henderson – 6,5
Sjanseløs på baklengsmålet, og egentlig svært lite å gjøre. Hjemmelaget skapte få store sjanser, og farlighetene havnet som regel enten utenfor eller i blokka. Får et pluss for å fremstod så rolig som han gjorde, og også sørge for at gutta foran seg virket så komfortable også under press.

Brandon Williams – 7,0
Slet litt innledningsvis med touch og plassering, men vokste seg inn i kampen og så utover i 1. omgangen og utover i 2. omgang fremstod han som den spilleren som slo gjennom så flott på førstelaget forrige sesong. Kunne også scoret på et flott løp inn i feltet, men skuddet traff keeper.

williams4

Eric Bailly – 7,0
Jo da, han ruset en gang, bommet på en pasning eller to og tapte en duell her eller der, men leverte likevel til mer enn godkjent. Dette var mer den Bailly vi forventer å se. Hans beste kamp etter comebacket.

Axel Tuanzebe – 7,0
Skapte trøbbel med et par dårlige pasninger, på etterskudd ved baklengsmålet, men hevet seg stort utover i 2. omgangen og ble da en bauta i midtforsvaret. Kan dette være nok til å bli Lindelöfs makker i finalen?

Alex Telles – 6,0
Løpt fra på 1-1-målet, slet også i store perioder med å ta ut rom og få kontroll på kantspilleren på sin side. Hadde imidlertid noen fine offensive bidrag før pause, blant annet en fantastisk pasning i bakrom som sendte Elanga alene gjennom.

Nemanja Matic – 7,5
Gled før 1-1-målet, men spilte som om han var en slags far for alle unggutta rundt seg. God kontroll som spillfordeler bakerst, og styrte begivenhetene frem til United ble litt mer slitne de siste 20 minuttene.

Donny van de Beek – 7,5
Meget middels innledningvis, men i en periode mot slutten av 1. omgang og en godt stund utover i 2. omgang var han den spilleren som kan ha en fremtid i United – som sentral midtbanespiller. Vant baller, traff med pasningene, løp og presset overalt og vant da midtbanekrigen. Skaffet også straffen som ble matchavgjørende.

Amad Diallo – 6,5 (ut for Shoretire 82)
Burde hatt målgivende til James i 2. omgang. Viste igjen flott teknikk og spilte igjen også med en tydelig selvtillit – nesten litt arroganse, men rammevilkårene – som falsk 9er mot Wolves-stopperne – var ikke den enkleste.

Juan Mata – 6,5 (ut for Hannibal 82)
Slet med å utgjøre en forskjell i starten, men spilte seg opp i første halvdel av 2. omgang da han lyktes med mye. Det var rørende å se at han pekte mot himmelen for å hedre sin døde mor – etter straffescoringen.

matael

Daniel James – 6,5 (ut mot Fish 90+5)
Perfekt innlegg til Elanga før 1-0, og stod også bak en annen stor sjanse i det som totalt sett var en positiv 1. omgang for waliseren. Må imidlertid få et trekk da han bommet svakt helt alene med keeper i 2. omgang, og for meg var 1. omgangen bedre enn de siste 45.

Anthony Elanga – 7,0
Heading ala Cavani til 1-0 på det perfekte innlegget fra James, men kunne med maksimal uttelling hatt to scoringer til allerede før pause. Spilt fri alene med keeper av Telles, men en dårlig touch ødela. Skjøt så over etter en fin pasning fra James og en flott finte som ga ham rom. 19 år, hans andre kamp fra start, og en så stor trussel – det er imponerende. Fikk også hjemmepublikumet til å bue utover i 2. omgangen – noe han bare må ta til seg som positivt.

Hannibal Mejbri (inn for Mata 82), Shola Shoretire (inn for Amad Diallo 82) og Will Fish (inn for James 90+5) spilte for kort tid til å få karakter.