«Dette fra kapteinen var det ingen grunn til å bue på»

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 6,5
Absolutt ingenting å gjøre før pause, da Leicester ikke hadde noen avslutninger på mål. Vartet imidlertid opp med en strålende redning da kampen vippet helt mot slutten.

Diogo Dalot – 5,5
Ble lurt av Harvey Barnes et par ganger for mye. Lenge ikke med offensivt, men viste seg frem i noen minutter rett etter pause – og et bra innlegg på overtid.

Raphaël Varane – 6,5
Hadde byttet plass i midtforsvaret med Maguire til denne kampen. United ble tredd gjennom et par ganger før pause, men uten at franskmannen kan tas for det. Det handlet om kollektivet. Godt på riktig side av 6eren før pause, men var på etterskudd noen ganger etter pause. Litt ned da, selv om han stod høyt og vant tilbake kampen før 1-1. Ble felt før det som kunne blitt 1-2, slik at VAR annullerte det målet.

Harry Maguire – 7,5
Dette var det ingen grunn til å bue. Ryddet flott opp foran eget mål, god i duellspillet og også noen fine langpasninger. Veldig positiv prestasjon etter en vanskelig uke. Det eneste som manglet var egentlig at han headet inn 2-1 på en nesten-sjanse på overtid.

Luke Shaw – 6,0 (ut mot Telles 46)
Et fint innlegg som Pogba headet rett på keeper. Mer aktiv offensivt enn Dalot på motsatt back. Nede med skade og måtte få behandling etter 38 minutter. Så ut i pausen. Uten ble svakere på venstresiden etter at han forsvant ut. Gult kort.

Scott McTominay – 5,0 (ut mot Rashford 55)
Traff med et par taklinger tidlig, men bommet samtidig på noen pasninger. Som de fleste andre i denne kampen – en ganske usynlig 1. omgang. Så en knalltøff takling som ga gult og ble diskutert som rødt. Byttet ut like etter. United ble svakere etter at han forsvant ut. Gult kort.

Fred – 7,0
Flott gjenvinning og kjapp pasning til Bruno på Uniteds eneste store sjanse før pause. Slet innledningsvis, men spilte seg sterkt opp – og gjorde så både forarbeidet – og stod for en fin avslutning – ved 1-1. Vurdert mellom 6,5 og 7 hos meg, men vippet ham opp for å få frem at jeg synes han var Uniteds nest beste i kampen.

Paul Pogba – 5,5 (ut mot Matic 75)
Ok med ball og til å finne seg rom på ufarlige områder av banen, og en heading (fra Shaw) ufarlig rett på keeper før pause. Et par flotte fremspill etter pause, men da veldig usynlig.

Bruno Fernandes – 6,0
Kunne gitt United 1-0 på Uniteds eneste store sjanse før pause, men Schmeichel reddet med en beinparade. Pluss eller minus for det? Det får hver og en avgjøre. Jeg så en spiller som var sentral i det meste United fikk til. Ikke fantastisk, men likevel igjen veldig tydelig som en av Uniteds få positive spillere.

Jadon Sancho – 4,5
To skritt tilbake. Fine kroppsfinter, men altfor lite i farlige områder og også feil når han først kommer så langt. Det sier sitt at det beste han fikk til før pause var et innlegg som ble headet ut og et forsøk som endte med corner lenge før det ble farlig. Også en stygg feilpasning inn i eget felt som ga Leicester en stor sjanse etter hvilen.

Anthony Elanga – 4,5
Gikk på mange løp i bakrom uten å bli brukt. Fint innlegg som ga en farlig duell like foran Schmeichel. Grei minus før pause. Svak etter hvilen.

Alex Telles – 4,5 (inn for Shaw 46)
Direkte svak. Sammen med Varane på etterskudd ved 0-1 og dårlig med ball og i duellspillet.

Marcus Rashford – 5,0 (inn for McTominay 55)
Gjorde heller ikke United bedre, selv om resten av laget også skal ha noe av skylden for det. Skaffet corner med en gang, men det var egentlig det eneste han fikk til frem til nesten-sjansen på overtid.

Nemanja Matic (inn for Pogba 75) spilte for kort tid til å få karakter.