– Det verste forsvarsspillet jeg har sett av United

Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Bakgrunn for børsen: – Det var én type kamp de første 25 minuttene. Så en helt annen de siste 20 minuttene før pause, da alt gikk galt og så ble det en helt annen kamp igjen de siste 45 da alt var avgjort og begge lag visste det. Denne børsen speiler mest det som skjedde i 1. omgang, frem til kampen var avgjort, med noen justeringer basert på 2. omgangen.

– Før pause så jeg det United-forsvaret jeg kan huske å ha sett. Noen vil sikkert selv gi alle spillere bunnkarakteren tre, men jeg har forsøkt å vurdere det seriøst mens det kokte i topplokket.

David de Gea – 4,5
Fire baklengs på en omgang, nesten ikke én eneste redning. Så to baklengs etter pause. Samtidig kan man ikke ta ham for så mye annet enn IKKE å gjøre superredninger. Tottenham kom til for mange klare situasjoner, takket være altfor dårlige individuelle valg og et kollektiv som heller ikke fungerer optimalt for tiden, for å si det mildt.

Aaron Wan-Bissaka – 3,5
Gikk på noen raid, men uten å få til noe. Var også den i forsvarsrekka som kom seg best ut av det, selv om det ikke er noe å skrive hjem om etter dette.

Eric Bailly – 3,0
Sov i to tideler før 1-2, må ta all skylda for 1-3 og skapte faktisk enda mer av den usikkerheten Victor Lindelöf blir beskyld for å gi laget. En enorm skuffelse.

Harry Maguire – 3,0
Uniteds drømmestart gikk rett ut av vinduet på hans dårlige heading før 1-1. 1-2 var det flere årsaker til, men han ga bort et frispark og stoppet ikke det kjappe frisparket. Var nest siste mann borte 1-4, og slet med Harry Kane i hele omgangen. Gjorde mye rart. Leverte akkurat den prestasjonen man ikke vil se av kapteinen og storkjøpet sitt i forsvar.

Luke Shaw – 3,5
Kom i trøbbel før 1-1 takket være Maguire, og måte dekke inn da Maguire forsøkte å følge Kane da han også trakk dypt. Det ga enorme rom på hans back, selv om det også ble et lagtaktisk feil/tap fra United.

Nemanja Matic – 4,0 (ut for McTominay 46)
Ok de første 25, da United hadde en del ball og forsøkte å skape noe offensivt. Så svak resten av 1. omgangen da United gjorde det meste galt og så ble en mann mindre.

Paul Pogba – 3,0
Grei minus frem til utvisningen, men heller ikke noe mer. Svak etterpå, og blir knallhardt straffet for ikke å følge Aurier før 5-1 etter pause og så ga han bort et klønete straffespark før 1-6.

Mason Greenwood – 4,5 (ut for van de Beek 68)
Jeg skrev det for én uke siden. Han forsøker. Her prøvde han også, i alle fall før pause. Flere avslutninger tidlig, og du så også vilje da kampen var tapt. Etter pause forsvant han, selv om det var åpenbare grunner til det.

Bruno Fernandes – 4,0 (ut for Fred 46)
Sikker straffe, og mye involvert de første 20 minuttene, men frustrert og svak resten av 1. omgang.

Marcus Rashford – 4,0
Jeg har ham også på grei minus første halvdel av 1. omgangen, men forsvant helt utover i omgangen og med en mann mindre og tapt kamp ble det med et par ok forsøk en håpløs kamp for ham etter pause.

Anthony Martial – 3,5 (rødt kort 29)
Flott forarbeid som ga en kjapp straffe, og egentlig greie første 20 minutter. Så hodemist, lite slag mot Lamela og rødt kort, selv om Lamela er usympatisk i situasjonen. Dermed kampen på langt vei ødelagt for United. Hvor hardt skal det straffes? Jeg mener han må ned på nivået til flere av de andre som var dårligst, da det slaget dreper kampen for Uniteds del, da det kom på 1-2. Jeg får heller leve med om andre vurderer det mildere.

Fred – 4,5 (inn for Fernandes 46)
Kom inn da kampen var tapt, men stygg feilpasning var ikke bra. United taper 2. omgangen 0-2, men kampen ble en helt annen enn den var før pause og bortelaget skapte faktisk ikke så mye. Dermed skal ikke innbytterne straffes like hardt.

Scott McTominay – 4,5 (inn for Matic 46)
Litt samme som Fred. Forsøkte å ta dueller, og være direkte med ball, men spilte aldri noen stor rolle i omgangen.

Donny van de Beek – 5,0 (inn for Greenwood 68)
Kom inn på 1-5 og alle forstår hvor håpløst det var. Gjorde ikke United spesielt bedre, men i alle fall ikke noe dårligere.