– Det lyser en vilje av ham som er helt unik

Bakgrunn for børsen: – United var svake den første halvtimen, og flere spillere hadde da spilt seg ned på min børs. Den siste timen, og spesielt etter 1-0, var det en trygghet og en kvalitet i United som gjorde at flere spillere spilte seg opp fra det som var henholdsvis 4,5, 5,0 eller også 5,5 frem til det, siden United da rullet over bortelaget.

David de Gea – 6,5
Watford kom til et par tidlige muligheter og hadde også et par forsøk etter pause, men tvang aldri spanjolen til en redning. Det nærmeste var en avslutning som traff oppå tverrliggeren. Solid nok med ballen i beina.

Aaron Wan-Bissaka – 6,5
Gjorde jobben defensivt, selv om Watford av og til doblet slik at Deuloefeu fikk ball på hans side Med offensivt et par ganger, skjøt i nettveggen på en sjanse og traff keeper med et innlegg.

Victor Lindelöf – 6,0
Startet kampen like usikkert som deler av Brugge-kampen var det, med svake pasninger – og én førte til en misforståelse mellom Maguire og Matic og sjanse til Watford. Var da nede på 5,0 på min spillerbørs, men svensken spilte seg stort opp utover i kampen og de gangene han var i duell med Troy Deeney så var det godt nok.

Harry Maguire – 6,5
Misforståelse med Matic ga Watford en sjanse, men ellers solid i duellspillet mot Troy Deeney. Likevel er mer anonym kamp fra kapteinen enn på en del kamper i ligaen.

Luke Shaw – 7,0
Herlig brytning da Lindelöf, Maguire og Matic rotet det til tidlig og også en fin klarering som siste mann etter pause og totalt sett derfor en ny, god jobb defensivt – og også med offensivt flere ganger selv om det ikke ble noe tellende ut av det.

Fred – 6,0 (ut for McTominay 79)
Variabel. For variabel for min smak. Tredje sist før vi fikk straffen og også én annen god pasning, men også altfor nølende med ball flere ganger, noe som førte til stygge brudd imot. Reddet 6eren med en tryggere avslutning på kampen.

Nemanja Matic – 6,5
Ikke komfortabel utpå der den første timen. Tapte dueller og klarte stort sett ikke gjøre annet enn å rulle ballen tversover eller bakover. Etter en time var det imidlertid som om noen slo på en bryter, han følte seg tryggere med ledelse og plutselig var det flere positive offensive pasninger og mer kontroll i duellspillet. Der spilte han seg opp fra 5,5 til 6,5 i min bok. Hadde faktisk til slutt flest såkalte key passes av alle i United, også flere enn Bruno Fernandes.

Mason Greenwood – 6,0 (ut for Chong 79)
Et skudd rett på keeper fra 20 meter, men ellers veldig anonym før pause. Bidro negativt til at United nesten ikke hadde en trussel på høyresiden da. Var nede på en svak 5er hos meg da. Bedre etter pause. Tok mer tak i duellspillet og så scoringen – kunstverket – et kunstverk vi nesten er blitt vant til å få levert, men som er like deilig hver gang. Det reddet 6eren.

Bruno Fernandes – 8,0
Skaffet straffen, satte straffen, prøvde på det forløsende, mislyktes med det forløsende, traff med det forløsende, og avsluttet også med en målgivende til Greenwoods scoring. Uniteds offensiv var ikke alltid like bra, men portugiserens kvalitet skinte gjennom hele veien – akkurat som det lyser en vilje til å lykkes av Bruno som er helt unik i dette United-laget.

Daniel James – 7,5
En av hans beste kamper på lenge. Skapte Uniteds første sjanse, som Wan-Bissaka traff i nettveggen. Skapte Uniteds andre sjanse, som Fred satte over, og spilte fri Bruno Fernandes da vi fikk straffen. Lyktes overhodet ikke med alt, men var omsider en trussel igjen, og det er én ting som var veldig positiv hos ham i motsetning til de andre: Han var nemlig god også da United ikke fungerte like godt eller hadde like god plass.

Anthony Martial – 6,5 (ut for Ighalo 79)
Var ikke borti ballen før i 15. minutt, noe som sier mer om Uniteds offensiv enn bare Martial selv. Skaffet seg et par gode posisjoner rettvendt utover i omgangen, men uten å lyktes – noe som var mest merkbart da han fikk en sjanse i 1. omgangs siste minutt. Så et kunstverk ut av en annen verden da alle egentlig trodde han hadde surret bort sjansen før 2-0. Det målet var også viktig siden det ga laget en ro inn i resten av kampen.

Scott McTominay (inn for Fred 79), Tahith Chong (inn for Greenwood 79) og Odion Ighalo (inn for Martial 79) spilte for kort tid til å få karakter.