Her er Supporterklubbens spillerbørs etter tapet mot Wolverhampton.

Denne gangen var det Dag Langerød som delte ut børskarakterer for Supporterklubben.

Wolverhampton 2–1 Manchester United

Molineux, Premier League

Mål: 0-1 Scott McTominay (13), 1-1 Diogo Jota (25), 2-1 Chris Smalling (s.m. 77).

Rødt kort: Ashley Young (57).

United: David de Gea, Diogo Dalot, Ashley Young, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Scott McTominay (Andreas Pereira 84), Fred (Phil Jones 65), Paul Pogba, Jesse Lingard, Romelu Lukaku (Anthony Martial 73).

Wolverhampton: Rui Patricio, Matt Doherty, Ryan Bennett, Conor Coady, Willy Boly, Ruben Vinagre (Jonny 76) , Leander Dendoncker, Ruben Neves (Roman Saiss 84), Joao Moutinho, Raul Jimenez, Diogo Jota (Ivan Cavaleiro 73).

– Litt merkelig kamp. Vi hadde 6-4 i sjanser helt til litt hawaii på overtid, har også de klart største sjansene og er egentlig best mot 7. plassen uten at min følelse var at vi likevel var veldig gode. Så klønet vi det til, og forærte egentlig seieren til Wolverhampton, mye takket være Fred, Young og det merkelige 2-1-målet. Spillerbørsen må sånn sett gjenspeile dette, sier Langerød.

David de Gea – 5
Sjanseløs på 1-1-scoringen, men hva gjorde han egentlig på 2-1? Ikke tillitsvekkende – og det var øyeblikket som gjorde at ett poeng ble til null. Må straffes for det.

Ashley Young – 3 (utvist etter 57 min)
17 balltap i 1. omgang, ingen treff på langpasninger, høyst variabel i duellspillet, opphevet offsiden som førte til 1-1 etter Freds stygge feil og så to gule kort med fem minutters mellomrom – midt på banen – tidlig i 2. omgang av en så rutinert fyr, kapteinen. Det kunne nesten ikke vært verre. Bunnkarakter.

BÅNN I BØTTA: Ashley Young fikk aller dårligste karakter av Langerød tirsdag kveld.

Chris Smalling – 5
Hva i all verden skjedde på 2-1, Chris? Bra var det i alle fall ikke, han straffes for det og resten av prestasjonen var heller ikke altfor tillitsvekkende. Det betyr langt i fra at alt var dårlig, han ryddet unna noe, men i den grad en stopper skal ta og kreve plassen sin – så ga aldri Smalling den godfølelsen i denne.

Victor Lindelöf – 5,5
En kamp helt på det jevne, men i den grad en del av dem rundt ham surret det til så gjorde svensken ikke det – i alle fall ikke før fire minutter på overtid.

Luke Shaw – 5,5
Hans dårligste kamp på lenge. Virket faktisk litt desillusjonert i deler av angrepsspillet og gjorde uvanlig mange feil også defensivt.

Fred – 4,5 (ut mot Jones etter 65)
Det startet så bra, lite presset av Wolves, strødde pasninger i et middels tempo da United dominerte og også pluss for målgivende på 1-0, men så ble alt ødelagt i løpet av noen sekunder med en grusom ballmist som ga 1-1 og endret kampbildet totalt. Det må han straffes knallhardt for – selv om prestasjonen egentlig var ok totalt sett.

SYNDEBUKK: Mye kunne nok vært annerledes om det ikke var for brassens stygge feil.

Scott McTominay – 7
Flott scoring, bare en enorm keeperredning hindret ham i å bli tomålsscorer og følelsen underveis var: Du hører jo hjemme i dette selskapet, Scott! Den følelsen har jeg ikke alltid hatt. Bruker ofte fysikken sin fornuftig, og spørsmålet man må stille seg er faktisk: Var dette godt nok til å få starte mot Barcelona? De andre midtbanespillerne har slitt så mye at det ikke føles helt utenkelig.

Paul Pogba – 5,5
Svak i duellspillet, og virket ikke alltid helt til stede. Samtidig var han innimellom involvert i noe av det som ble skapt offensivt. Det største problemet er at man ikke ser at han er den giganten kan være. I denne kampen trengte United noe ekstra, men Pogba var ikke i nærheten av å levere det.

Diogo Dalot – 6,5 (ut mot Pereira 84)
Flott innlegg til Lukaku tidlig som burde gitt ham målgivende, og stort sett alltid farlig de gangene han faktisk var rettvendt med ball og fikk legge inn. Sannheten er imidlertid også at han med unntak av en periode midt i 2. omgang var mer usynlig enn jeg liker.

VISTE FREM INNLEGGSFOTEN: Diogo Dalots innlegg førte ofte til noe.

Jesse Lingard – 4,5
Involvert i 1-0-scoringen, bommet så på en enorm sjanse tidlig i kampen, men med fare for å generalisere for mye: Hvor var han i det meste ellers av kampen?

Romelu Lukaku – 6 (ut mot Martial 73)
Ganske bra da United dominerte tidlig, men skulle scoret på Dalots innlegg tidlig. Fikk også en sjanse på overtid av 1. omgangen, men det gode forsøket gikk utenfor. Usynlig da United slet siste 20 av 1. omgang, men gjorde forarbeidet til McTominays gigantsjanse i 2. omgang som burde gitt 2-1.

Phil Jones – 6 (inn for Fred 65)
Tapte duellen før 2-1, men samtidig var det enda mer Smalling og De Gea som rotet til det. Gjorde egentlig jobben sin greit nok under vanskeligere arbeidsforhold siden United var redusert til ti mann.

Anthony Martial (inn for Lukaku 73) og Andreas Pereira (inn for Dalot 84) spilte for kort tid til å få karakter.