bfwol

«Er dette tidenes laveste børs etter en seier?»

Publisert Sist oppdatert

Sett din egen børs øverst i saken før du kan kikke på vår børs under.

André Onana – 7,5
Jeg skrev tidligere i sommer at han blir en gamechanger, men lite trodde jeg at det var redninger mot Wolves han skulle vise det med. Viste den tryggheten med ball som vi håpet på, blant annet også en flott langpasning til Garnacho. Ingenting å gjøre før pause, da Wolves-forsøkene gikk utenfor, men flere viktige inngripener etter pause, og å ha en keeper som det må spre en enorm trygghet hos de andre. Så kunne det gått galt på overtid, det overfallet, headingen hadde ikke gått inn, men på alle andre steder på banen så ville det vært frispark. Samtidig så gikk det hans vei – det også, selv om jeg som vurderte ham på 8,0 holdt igjen på 8eren etter den.

Aaron Wan-Bissaka – 7,5
Uniteds beste før pause. God kontroll på backen sin, samtidig som han var et aktivum offensivt, blant annet med innlegget som Rashford headet via hendene til en Wolves-forsvarer, men uten at det ble straffe. En mer middels 2. omgang, men kronet et solid comeback i den beste 11eren med en deilig målgivende.

Raphaël Varane – 7,5
Nydelig scoring og enorm glede etter den, en prestasjon som kronet prestasjonen til det som uansett var en av våre beste. Gått av en gang ordentlig før pause, da Wolves kom til sin beste sjanse etter å ha spilt seg forbi Uniteds stopperpar. En god blokkering på et Wolves-skudd, og misbrukte en bra sjanse da han bommet på en ganske fri heading på en Bruno-corner like før pause.

Lisandro Martinez – 5,0 (ut mot Lindelöf 46)
Ingen god 1. omgang, og enkelt å forstå at han ble tatt av ved pause også hvis det kun gjaldt prestasjon. Måtte ta et soleklart gult kort etter en vill bomtakling, gått av et par ganger altfor lett som skapte mulighet imot og også noe litt på kanten-dueller etter det gule kortet.

liiim

Luke Shaw – 4,5
Nesten så et samspill med Rashford førte til en sjanse før pause, men ikke veldig ofte med klare offensive bidrag. Etter pause også med et par direkte svake inngripener, den ene som så endte med at han selv ble skutt i senk.

Casemiro – 5,0
Uniteds beste i innledningen av kampen, uten at det sier altfor mye. Traff imidlertid da på noen taklinger og var ballfordeler. Mindre involvert og dominerende etter hvert, blant annet fordi United tidvis ga bort veldig mye rom sentralt i banen, og ble da samtidig ganske uryddig i pasningsspillet.

Mason Mount – 4,0 (ut mot Eriksen 69)
Jobbet knallhardt, og skal ha for noen gjenvinninger, spesielt før pause men generelt ikke venn med ball, og fant verken rytme eller sin posisjon i kampen. En meget svak debut.

Antony – 4,0 (ut mot Pellistri 77)
Var mye involvert innledningsvis, blant annet etter et par fine gjenvinninger, men dessverre så ble dette gjerne fulgt av et upresist eller feil valg. Et blokkert skudd på en god sjanse like før pause, og flere ganger involvert i det United skapte innimellom etter pause, men alltid med negativt sluttprodukt eller nye feilvalg. Feilvalgene sluttet liksom aldri å komme.

natony2

Bruno Fernandes – 4,0
Tredje sist på målet, men jeg tror aldri jeg har sett kapteinen levere en så svak eller rett og slett rar kamp til ham å være. Noen gjenvinninger og gode pasninger videre før pause, men bare for å se at andre så ødela, og etter pause ødela han selv en del. Uansett også for lite involvert i farlige områder selv, og en del av en midtbane som aldri fikk kontroll.

Alejandro Garnacho – 3,5 (ut mot Sancho 69)
En kamp som det bare er å glemme. Mislyktes i så godt som alt han forsøkte seg på, og krydret det hele med en feilpasning som endte med sjanse imot og gult kort på Shaw. Ikke noe bedring etter pause, heller og jeg kan veldig raskt ikke komme på noe med ball, tross mange forsøk, som var bra.

Marcus Rashford – 4,0 (ut mot McTominay 88)
Kom til et skudd fra skrått hold midtveis i 1. omgangen, også et par kombinasjoner, men generelt altfor lite involvert og direkte svak de gangene han fikk ball feilvendt, og lyktes jo faktisk ikke de få gangene han fikk ball rettvendt. De andre offensive spillerne straffes for mange svake valg, men for Rashford var det også en kombinasjon av det – og at han ikke klarte å involvere seg nok i kampen.

Victor Lindelöf – 5,5 (inn for Martinez 46)
Sammenliknet med veldig mange andre helt ok, men ble også gått av etter å ha støtet høyt og bommet noen ganger.

Christian Eriksen – 5,5 (inn for Mount 69)
Klarte ikke å stabilisere midtbanen eller bidra noe særlig med pasningene sine i innhoppet.

Jadon Sancho – 6,0 (inn for Garnacho 69)
Der andre slet med teknikken og valg så har Sancho såpass mye teknikk at han gjorde United litt bedre med ball i sitt innhopp.

Facundo Pellistri (inn for Antony 77) og Scott McTominay (inn for Rashford 88) spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS