garca

«Dette var noe helt nytt fra Garnacho»

Publisert Sist oppdatert

Her er våre vurderinger av spillerne mot franske Lens.

André Onana – 7,0
Måtte egentlig ikke gjøre en eneste ordentlig redning før pause, men måtte likevel plukke en ball ut av nettet, da Dalots feilpasning med Onana på 25 meter – dessverre ble avsluttet med et perfekt 45-metersskudd. Han stod riktig, i mine øyne, men Dalots feil ble ødeleggende. Et par flotte redninger etter pause, og som alltid – ekstremt god med ballen i beina.

andrema

Diogo Dalot – 6,0
Fikk sjansen på bekostning av Wan-Bissaka etter noen gode opptredener, men tok ikke vare på sjansen de første 45. Stygg pasningsfeil som ble knallhardt straffet på 0-1, og også i trøbbel på defensiven et par andre ganger. Var da nede på 5.0 hos meg, men skal ha pluss for at han tok full kontroll over det defensive etter pause og ryddet da også godt opp i eget felt. Spilte seg da opp igjen med det poenget han mistet før pause.

Raphaël Varane – 6,5
Var den som havnet feil i posisjoneringen da Dalots feilpasning endte i baklengs. Det var andre som var mer involvert, men sentral i det som ble en ganske god kamp defensivt, og en fortjent seier totalt sett.

Lisandro Martinez – 7,0
Begynte med en stygg ballmist nesten som bakerste mann, og av og til i et par ukomfortabel situasjoner, men viste seg virkelig frem etter pause. Traff da i duellene og i alt han gjorde på en helt annen måte.

lisand12

Luke Shaw – 7,0
Flott frispark før 3-1, også en herlig gjennombruddsball som kunne gitt målgivende til Rashford på tampen, og generelt sett ganske god kontroll på sin side, selv om jeg periodevis ønsker ham enda mer synlig fremover i banen.

Casemiro – 8,0
Uniteds beste spiller de første 45. Det var ikke feilfritt, det var et par pasninger som gikk til motstander, men noen sugende gjenvinninger etter gode taklinger og en rekke glimrende pasninger gjennom ledd. Kronet det hele så med en heldig 3-1-scoring, og var gjennomgående en enorm kraft i Uniteds spill over hele banen.

Mason Mount – 6,0
Skal selvsagt score alene foran åpent mål etter Brunos og Garnachos forareid etter et kvarter, men roter det helt til med beina sine. Det var et stort minus. Ellers en kamp hvor presspillet, motoren og den enorme viljen til å ta løp i bakrom var beholdningen, selv om det ble mye nesten. Det var imidlertid lett å se hvordan han gir United noe mer.

mma

Antony – 7,5 (ut mot Forson 81)
Ikke spesielt god før pause. Jeg hadde ham da på minus, etter et skudd og en halvsjanse etter 36 minutter som ble blokkert til corner, men ellers ble det for lite ut av det. Samtidig helt sentral da kampen snudde, først med en strålende pasning til Rashfords 1-1 og så med en deilig 2-1-scoring. Det må han belønnes godt for.

Bruno Fernandes – 6,5
1. omgangs beste enkeltprestasjon da han med en vanvittig pasning med yttersiden av høyrefoten sendte Garnacho gjennom i forkant av det som skulle blit 1-0 med Mount. Også et par andre lekkerbiskener av pasninger og knallhard jobbing, selv om han også så at en del pasningsforsøk ikke helt traff.

Alejandro Garnacho – 8,0 (ut mot Sancho 69)
Den største offensiven trusselen. Skulle hatt målgivende da han spilte Mount fri for åpent mål før pause, fikk målgivende til Antony etter hvilen og skaffet frisparket før 3-1 etter et herlig initiativ. Alltid et uromoment for motstander med farten, teknikken og sin direkte stil, men det som kanskje imponerte meg enda mer var at han også jobbet knallhardt, og av og til var glimrende i presspillet. Det har jeg ikke sett på samme måte av ham før. Det var noe nytt. Må ha sikret seg startplass mot Wolves med dette. Sikkert tatt av fordi United forsøker å passe på belastningen hans denne sommeren.

Marcus Rashford – 7,5
Det var ikke det at han var dårlig før pause, men problemet var at han ble godt passet på og mye av kampen foregikk rundt ham. Spilte seg imidlertid voldsomt opp etter pause. Strålende løp før 1-1, herlig flikk i forkant av 2-1 og så en litt heldig målgivende på 3-1. Kunne også scoret da han ble spilt alene gjennom av Shaw, så helt sentral da United snudde kampen.

Jadon Sancho – 5,5 (inn for Garnacho 69)
Klarte ikke å utnytte de minuttene han fikk.

Omari Forson (inn for Antony 81) spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS