Startet anonymt, ble gigant

Her er vår spillerbørs etter 3-1-seieren mot Huddersfield.

Publisert Sist oppdatert

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som trillet børskarakterene.

David de Gea – 7
Glimrende redning på 1-0, og ble sånn sett viktig for seieren. Jeg likte også veldig godt at han gjentatte ganger satte i gang spillet med presise utkast. Trist for David at nullen røk på tampen.

Diogo Dalot – 5 (ut for Young 54)
Burde scoret – eller i alle fall truffet mål – da Rashford la inn og han kunne avslutte alene mot keeper. Kunne vært enda mer offensiv da United var høyt i banen på motsatt side, men hvor han dessverre ikke fulgte ofte nok på inn i boks. Et par svake involveringer defensivt også, spesielt da han ble løpt fra og tapte duell like etter pause.

Victor Lindelöf – 7
Bunnsolid defensivt, og avgjørende stuss før 1-0. Også deilig å se når han bestemmer seg for å bryte foran, som han ofte gjør vellykket. Sånn sett god timing.

Phil Jones – 7,5
Glimrende i alt han måtte gjøre defensivt. Spiller med tydelig selvtillit. Eneste ordentlige minus i min bok var en pasning rett til motspiller en gang.

Luke Shaw – 6
Villig med offensivt i et United som nesten utelukkende angrep på venstresiden før pause, men mindre involvert fremover etter pause – og da slet han også litt defensict.

Nemanja Matic – 7,5
Gode, gamle Nemanja, jo. Igjen. Det enkleste målet han kan score til 1-0, men også god i gjenvinningsspillet og pasningsspillet gjennom det meste av kampen. Tenk at det faktisk blir enklere å være Matic med flere pasningsalternativer rundt seg og et forsvar som tør å stå høyere…

Fred – 5,5 (ut for Herrera 54)
Blir ikke helt klok på ham. Sentral i perioder og gjør da også gode ting, med offensive pasninger eller gjenvinning, men av og til et par unødvendige touch som i alle fall ikke gir tempo. Må også trekkes for to stygge balltap som faktisk ga muligheter for Huddersfield motsatt vei.

Juan Mata – 7 (ut for Gomes 80)
Slet med å finne plass – og utgjøre en forskjell tidlig, men atskillig mer sentral etter 1-0-målet – og veldig god i 2. omgang. Glimrende forarbeid før 2-0.

Paul Pogba – 8
Startet noe usynlig, men vokste etter 1-0 og var banens gigant etter pause, med pasninger, to mål etter fine avslutninger og korrekte valg over det meste av banen. Kastet seg faktisk da inn i dueller og vant et par taklinger også. Nydelig, Paul. Trekkes for baklengsmålet da han tapte duellen, men ikke nok til at 8eren røk, slik jeg ser det.

Jesse Lingard – 5
Som alltid løpsvillig, men hva mer enn det? Ingen kamp for Lingards minnebok.

Marcus Rashford – 6,5
Flott finte og innlegg til Dalot som kunne gitt 2-0 og målgivende, den beste enkeltprestasjonen før pause, men slet med å ta rette avgjørelser. Involvert i den flotte 2-0-scoringen, men til tross for stor innsats så var ikke dette helt Rashfords kamp.

Ashley Young – 6 (inn for Dalot 54)
Ga den nødvendige pondusen vi ønsket på høyresiden, og plutselig angrep vi faktisk også litt på den siden.

Ander Herrera – 6 (inn for Fred 54)
Målgivende til 2-0, men ellers var det ikke så mye å si om ham – verken positivt eller defensivt.

Angel Gomes (inn for Mata 80) spilte for kort tid til å få karakter.

Gi din egen spillerbørs her:

Powered by Labrador CMS