United.no-børsen: – Helt på trynet!

16 straffespark måtte til for å skille Manchester United og Derby. Hjemmelaget skulle imidlertid avgjort ligacup-oppgjøret med sjansene Anthony Martial skapte før det gikk så langt.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United 2–2 Derby (7-8 i straffekonkurransen)

Old Trafford, tredje runde i ligacupen

Mål: 1-0 Juan Mata (3), 1-1 Harry Wilson (59), 1-2 Jack Marriott (85), 2-2 Marouane Fellaini (90+5).

Rødt kort: Sergio Romero (67).

United: Sergio Romero, Diogo Dalot, Eric Bailly, Phil Jones, Ashley Young, Ander Herrera (Marouane Fellaini 63), Nemanja Matic, Jesse Lingard (Fred 63), Juan Mata (Lee Grant 70), Anthony Martial, Romelu Lukaku.

Derby: Scott Carson, Jayden Bogle (Andre Wisdom 87), Craig Forsyth, Richard Keogh, Fikayo Tomori, Bradley Johnson, Craig Bryson, Mason Mount, Harry Wilson, Mason Bennett (Florian Jozefzoonat 77), David Nugent (Jack Marriott 79).


Sergio Romero – 5
Startet alle ligacupkampene forrige sesong, men kan ha misbrukt sjansen med sin utvisning mot Derby. God på streken, men klønete utenfor egen målgård. Det straffer seg. At han hindrer utligning i første omgang betyr ikke så mye nå.

Diogo Dalot – 6.5
Ikke like toneangivende som i Sveits, men kroner hjemmedebuten med en lekker målgivende til Fellaini på overtid. Iskald straffe og lidenskapelig feiring.

Eric Bailly – 5
Vi fordeler ikke skyld, men at forsvaret til United har mer enn nok med å stoppe et Championship-lag er skuffende. Hele gjengen sover ved flere anledninger, som på det avgjørende 1-2-målet.

Phil Jones – 5.5
Syndebukk i straffesparkkonkurransen. På banen er han like tøff som alltid, og den i rekka som stopper mest.

Ashley Young – 5.5
Sover på Derbys største mulighet før hvilen. Har et frispark i muren i den andre enden av banen.

Ander Herrera – 5
Vi repeterer det spanske refrenget i denne spillerbørsen: Herrera løper masse uten å utrette altfor mye.

Nemanja Matic – 6
Ikke like dominerende som han var på samme tid i fjor. Vinner noen baller, men styrer ikke midtbanen som det må være lov å forvente mot Derby. Delvis skyldig på 1-2.

Jesse Lingard – 6.5
Noen ganger er Duracell-kaninen overalt. Det er han innledningsvis mot Derby og plukker samtidig med seg en målgivende. Forsvinner etter hvilen og tas av tidlig.

Juan Mata – 6.5
Scorer sitt første mål for sesongen på nydelig vis og kunne vært tomålsscorer før det var spilt ti minutter. Løper mye.

Anthony Martial – 7
Fransk servitør som byr på masse søtsaker. Hver gang Martial får ballen skjer det noe. Men det hadde kanskje ikke gjort noen forskjell mot Wolverhampton heller? For selv om franskmannen er produktiv, sliter United med å sette ballen i mål.

Romelu Lukaku – 6
Disse lagene skal Lukaku feier over som siste skrik fra Jif. I stedet misbruker han store sjanser og står nå tre kamper uten scoring, samtidig som United er ute av ligacupen.


Fred – 6
Utsøkt straffe. Utmerker seg ikke spesielt før den tid.

Marouane Fellaini – 7
En Fellaini-spesial! Uovervinnelig i lufta når det virkelig gjelder og er i ferd med å bli en eminent joker som avgjør vanskelige matcher.

Lee Grant – 6
Redder ingen av de åtte straffene i United-debuten. Kjemperedning på en heading i ordinær tid.

Powered by Labrador CMS