pellit

«Har gjort seg fortjent til å kjempe mot Antony denne sesongen»

Publisert Sist oppdatert

Her er våre vurderinger av spillerne etter søndagens kamp mot spanske Club Athletic Bilbao.

Tom Heaton – 6,0
Kunne ikke stanse scoringen etter Maguires feil, men solid nok på de andre prøvene han ble satt på, både på skudd og med ball i beina.

Aaron Wan-Bissaka – 6,0
Stort sett full kontroll på sin side, så godt som alle Bilbaos forsøk kom fra motsatt side, men etter noen positive tidlige kombinasjoner med Pellistri ikke voldsomt involvert offensivt før han slo innlegget til Hannibals store sjanse etter pause.

Harry Maguire – 5,0
Begynte med en bra gjenvinning og pasning høyt, men så en unødvendig flikk i eget felt som satte Lindelöf i trøbbel, så et dårlig touch som skapte trøbbel og så et håpløst pasningsvalg som blir snappet og det blir scoring imot fordi United ikke er i posisjon. Etter pause vill i en takling og så en unødvendig dytt mo motstander etter at ballen var borte fra situasjonen. Det er dessverre den uvørenheten som gjør at så mange har gitt ham opp, at han sprer mer usikkerhet enn den tryggheten han burde stått for. Den beste involveringen var Maguires angrepsspill på tampen av kampen, da han to ganger skapte sjanse eller nestensjanse, og den siste headingen sikret uavgjort og målgivende på overtid. Den reddet ham fra en 4,5-karakter.

harry32

Victor Lindelöf – 6,0
I motsetning til sin stoppermakker kom han ganske positivt ut av sine kamper i kampen, også under press. Flyttet ut som venstreback etter 64 minutter, da Evans kom inn.

Alvaro Fernandez – 6,0 (ut mot Evans 64)
Vanskelig å bedømme, da han leverte to prestasjoner i én. Jeg ender på en positiv 1. omgang med ball fremover i banen, men samtidig så mange ganger i trøbbel defensivt, da. Så godt som alle Bilbaos muligheter kom i, rundt eller bak Fernandez, og det viktigste for en forsvarsspiller er tross alt å forsvare seg. Heldig som unngikk straffe imot, da dommeren først dømte straffe og så endret seg. Fikk heldigvis noe mer kontroll etter pause på dette.

Dan Gore – 5,5 (ut mot Emeran 81)
Klarte aldri å ta helt tak på midten denne gangen, men til tross for det røde kortet mot Wrexham så fortsetter han å kaste seg inn i taklinger.

Christian Eriksen – 6,5
Banens beste pasningslegger. Noen fantastiske pasninger, blant annet til Jadon Sanchos store sjanse før pause, og til Donny og Evans etter hvilen. Sånn sett så var det flere øyeblikk hvor kvaliteten var tydelig. Samtidig forsvant han også ut av kampen i litt for stor grad da United slet før hvilen og havnet under. Vurdert på ren 6er, men det var tross alt en del topp-pasninger, som med bedre spillere rundt ham kanskje kunne fått en helt annen skjebne.

Omari Forson – 5,0
Et fint raid hvor han ble dratt ned snau ti minutter før slutt. Går også på noen løp, er av og til involvert, men følelsen min er litt den samme som i tidligere kamper – at han er for lite involvert og ikke har nok kvalitet når han er involvert.

Donny van de Beek – 6,5 (ut mot Hannibal 46)
Veldig PÅ i denne kampen, alltid et uromoment og noen fine pasninger og bevegelser som gjentatte ganger nesten skapte noe for United.

donnt2

Facundo Pellistri – 8,0
Alejandro Garnacho light. Plukket opp løse baller som trillet, vant et par baller, satte alltid fart og skal ha for at han også var et konstant uromoment fra første stund, og aldri gra seg. Oser av positivitet og offensive fibre som det er umulig ikke å like. Det som mangler er sluttprodukt, selv om han fikk det alene med keeper etter Maguires heading på overtid. Er så spennende at det vil føles merkelig om han ikke sees på som førstereserve til Antony denne sesongen. Kan gi høyrekanten vår noe Antony ikke klarer, og fortjener muligheten til å kjempe mot Antony denne sesongen i stedet for å lånes ut.

Jadon Sancho – 6,5 (ut mot Sancho 64)
Positiv. Har hatt en bra preseason, og god med ball så godt som hver gang han fikk den. Noen veldig gode kombinasjoner etter at han trakk dypere ned i banen, og hadde Uniteds største sjanse da han kunne avsluttet selv, men i stedet gikk for en blokkert pasning til Forson. Det er også ankepunktet – for lite gjennombruddskraft.

Hannibal – 6,5 (inn for Van de Beek 46)
Viste nok en gang hvor glad han er i å presse, og klarte med det også å få frem et rødt kort på en Bilbao-spiller, som dro ham ned da han snappet ballen og var på vei gennom alene mot keeper. En stor sjanse da han volleysparket et Wan-Bissaka-innlegg over.

Joe Hugill – 5,5 (inn for Sancho 64)
Holdt på å få hodet på et Lindelöf-innlegg, men klarte aldri å komme seg i en posisjon som ga ham muligheten til å score.

Jonny Evans – 5,5 (inn for Fernandez 64)
Kom innpå da det ble 11 mot 10 og stort United-overtak, men likevel gått av den en gangen han var i løpsduell. Den manglende farten er vel det største ankepunktet mot en lengre kontrakt med United. En heading som nesten skapte en sjanse da United presset på mo slutten.

Noam Emeran (inn for Gore 81) spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS