criron

«Det er akkurat dette vi har savnet og trenger fra deg, Cristiano!»

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubbens børs står under, men først kan du sette din egen børs hvis du ønsker å gjøre det uten å være påvirket av våre vurderinger.

Sett din egen børs:

David de Gea – 7,5
Én strålende redning på headingen helt oppe mot krysset. Det er ett helt poeng opp. Kampen ville no utviklet seg helt annerledes med baklengs der. Også en fin redning fra skrått hold før pause.

Diogo Dalot – 6,0
Et ok offensivt bidrag før pause, da Elanga ble felt på 17 meter like etter. God kontroll defensivt. Har blitt merkbart bedre defensivt med den tilliten han har fått, og Brighton skapte mer på motsatt side.

Victor Lindelöf – 6,0
Inn da Varane følte seg dårlig på oppvarmingen. Ikke like sikker med pasningsfoten som vi er vant til og nølende i visse situasjoner. Formildende at det er første kamp på nesten én hel måned.

victor324

Harry Maguire –6,5
Dette var bedre. Med ett unntak like før pause da United var på etterskudd med hele laget så gjorde han sin del av jobben godt. Også et godt skudd som keeper reddet.

Luke Shaw – 5,5
Brighton skapte sine fleste sjanser ute på hans side. Ingen offensive bidrag før pause, og ei heller spesielt god i det oppbyggende spillet da. Mer med etter pause da United ble 11 mot 10, men ikke overbevisende.

Scott McTominay – 5,5
Kjempet hardt på midtbanen, men uten at han klarte å få ordentlig kontroll. Av og til spreller jo motspillerne av ham, men her slet han mer – samtidig som han sendte en haug med avslutninger over mål.

Fred – 5,0 (ut for Pogba 73)
Tre unødvendige balltap før pause, to av dem ga ok muligheter imot. Spilte på litt for høy risiko også etter pause, noe som også ga pasningsfeil. Paul Pogba er nok tilbake fra start i neste kamp.

freddern2

Bruno Fernandes – 7,0
Lite med før pause. Da var et briljant nedtak hans beste involvering, og han hadde spilt seg ned på min børs. Etter pause, med én mann mer, fikk han imidlertid all den plassen han ønsket. Scoret 2-0 sju minutter på overtid etter en «Solskjær-finte» som fikk keeper ned, men burde hatt én scoring til, i tillegg til én eller to målgivende til Ronaldo.

Anthony Elanga – 6,0 (ut for Rashford 80)
Ordnet frisparket fra 17 meter rett før pause, men spilte ikke med spesielt stor selvtillit før pause. Ble imidlertid bedre etter den glimrende gjenvinningen som ga rødt kort til Brightons Dunk – noe som også var en svært viktig avgjørelse for United og kampen og som han skal belønnes for.

Jadon Sancho – 6,0 (ut for Telles 80)
Hadde Uniteds eneste store sjanse før pause, men klarte ikke å score alene med keeper. Virket egentlig proppfull av selvtillit de gangene han fikk ball, men det skjedde dessverre for sjelden. Litt det samme også etter pause. Skapte én glimrende sjanse etter pause med et flott raid og finte, men samtidig en del perioder uten at han var altfor involvert.

Cristiano Ronaldo – 7,5
Endelig en klasse-avslutning, og det da United slet. Det er jo akkurat det vi ønsker fra ham. Det er akkurat det vi har savnet. Burde egentlig endt kampen med tre scoringer og to målgivende – etter to flotte fremspill til Sancho og Fernandes slik ar de var alene med keeper og to headinger fra god posisjon. Kunne kanskje trukket ham litt for manglende uttelling, men nei, i dag betydde det han faktisk fikk til så uendelig mye mer. Hvis Ronaldo kommer seg til to-tre målsjanser og serverer medspillerne to-tre ganger i hver kamp fremover så  er han verdensklasse igjen – hvis han bare får noe uttelling.

Paul Pogba (inn for Fred 73), Marcus Rashford (inn for Elanga 80) og Alex Telles (inn for Sancho 80) spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS