-En drøm jeg har hatt lenge

Ander Herrera er stolt over å endelig få muligheten til å representere landet sitt.

Publisert Sist oppdatert

Ander Herrera har virkelig vist hvilke ferdigheter som bor i ham denne sesongen, noe landslagssjef Julen Lopetegui også har bitt seg merke i.

Midtbanespilleren erstatter Javi Martinez, som måtte melde forfall som følge av skade, på det spanske landslaget. Herrera er også ment å gi også ekstra støtte grunnet småskader på Thiago Alcantara og Saul Niguez.

Det ble klart allerede mandag kveld. Den sympatiske spanjolen kalles dermed inn til Spania for første gang i karrieren, i en alder av 27 år.

Det er han selvfølgelig svært stolt av.

Oversatt til norsk:

«Dette er noe jeg har drømt om lenge. Jeg er stolt over å representere landet mitt, takk for alle støttemeldinger».

Han har også mottatt gratulasjoner fra midtbanekollega Michael Carrick.

– Viktig for oss

Den spanske midtbanedynamoen har også imponert United-sjef José Mourinho, som ser på Herrera som en viktig brikke fremover. En nøkkelspillerrolle har han foreløpig ikke hatt i United.

– Han kan bli en viktig spiller for oss, siden vi spiller med fire offensive spillere plus Paul, som liker å vandre rundt for å prøve å skape noe. Vi trenger Herrera, siden han er veldig rask i den defensive overgangsfasen og gir oss beskyttelse mot raske kontringer, sa han.

Herrera kan få sin debut dersom han får spille i VM-kvalifiseringskampene mot Italia eller Albania. Fra United er også David De Gea tatt ut til de to kampene, mens Juan Mata ble vraket.

 

Powered by Labrador CMS