tipplagetrunde2

– Jeg passerte i alle fall cirka 100 av dere

Publisert Sist oppdatert

Sesongens andre kamp ligger bak oss, og det er bare å innrømme at undertegnede fortsatt ikke har fått helt kontroll over det som skjer med laguttakene.

En som hadde ok kontroll var Stein Arne Arnesen. Han dro med seg 12 poeng, og ble trukket ut som rundevinner etter at 23 endte runden med 12 poeng. En drakt er på vei din vei, Stein Arne. Gratulerer!

For min egen del ble det altså åtte rett (og plusspoeng for å tippe United-seier) mot Leeds. Mot Southampton prikket jeg ni rette, men bommet på resultat og tegn. Det ga en delt 569. plass i runden.

tipplaget22324
TRE POENG BAK DE BESTE: Ansvarlig redaktør Dag Langerød i Southampton-kampen.

Det gir 18 poeng totalt, og en ganske så miserabel 1929. plass på tabellen sammenlagt (se fanen tabeller for din egen oversikt). Jeg tar imidlertid med meg at jeg passerte cirka 100 av dere etter denne andre runden.

Målet mitt er fortsatt å vinne hele Tipp Laget, det vil si slå alle dere andre og også Supporterklubbens eget tips.

Avstanden opp er heller ikke avskrekkende.

Lars Aakerøy leder med 23 poeng totalt til nå – fem poeng foran meg. Så er det 30 personer som deler 2. plassen med 22 poeng.

Heldigvis er det nok godt over 50 kamper igjen av sesongen også. Det er sånn sett mange muligheter til å skaffe poeng.

Jeg så imidlertid ikke det komme at Anthony Martial skulle spille fra start mot Southampton, og det var selvsagt vanskelig å forutse skaden på Scott McTominay. Jeg tippet også en 2-0-seier til United, men for at det skulle skje måtte vi scoret først.

Så en liten nyhet om noe som er på vei: I løpet av ikke altfor lang tid vil du kunne lage dine egne private ligaer med vennene dine i denne Tipp Laget-konkurransen.

Jeg har forresten allerede tatt ut de 11 jeg tror skal starte mot Wolverhampton, og det er såpass mye usikkerhet rundt en del av spillerne at jeg tror det kan være gode sjanse for å ta et jafs på de foran meg hvis jeg treffer.

Lurer du på reglene eller hvordan dette fungerer? Da finner du alt du måtte lure på i denne lenken. Der står det også hvordan premiepotten på cirka 70 000 kroner fordeles gjennom sesongen.

Powered by Labrador CMS