– Veldig viktige uker for meg

VIDEO: Victor Lindelöf snakket eksklusivt til United.no om den første tiden som rød djevel.

Publisert Sist oppdatert

Mourinhos første sommersignering var en av få United-spillere som tok seg tid til å stoppe i mixed zone etter 3-0-seieren over Vålerenga på Ullevaal søndag kveld.

Svensken var en av ni spillere som kom inn rett etter pause, og spilte på høyresiden i den bakre treeren.

Sammen med Chris Smalling og Axel Tuanzebe hadde 23-åringen stort sett kontroll på det Vålerenga kom med fremover.

– Jeg synes laget gjør en helt grei match. Vi holder på ballen og jeg synes vi møter et godt lag som også er veldig trygge med ballen. Over 90 minutter synes jeg vi gjør en brukbar match og for egen del så var det greit, sier Lindelöf til United.no.

– Og så var det veldig gøy å spille i Skandinavia igjen, tilføyer en blid svenske. 

LES OGSÅ: Fellaini-salg?

– Litt annerledes

Midtstopperen har mottatt kritikk etter noen av kampene i USA, og selv om han ikke bryr seg stort om hva som sies i mediene, legger ikke den tidligere Benfica-stopperen skjul på at det tar tid å venne seg til nye lagkamerater og spillesystemer.

– Jeg føler det har gått greit i pre-season. Det har vært omtrent slik  jeg forventet det skulle være å komme til United. Man kommer mer og mer inn i det for hver dag som går. Derfor har dette vært noen veldig viktige uker for meg – for å bli kjent med alle på laget og måten vi spiller på. 

Han var også en del av en trebackslinje i den første treningskampen mot LA Galaxy, da United vant 5-2. Søndag kveld holdt de buret rent, og Vålerenga skapte kun én målsjanse i løpet av 90 minutter.

– Det tar litt tid å komme inn i det systemet, men i dag føltes det bedre enn i den første matchen vi spilte mot Galaxy. Systemet er litt annerledes, men det føles bra. 

Saken fortsetter under bildet. 

FIKK 45 MINUTTER: Victor Lindelöf kom inn etter pause og spilte i en forsvarstreer med Smalling og Tuanzebe.

– Kjenner oss sterke

Han sier han har blitt tatt godt imot av alle gutta, og ser frem mot en sesong der United forventes å være med i tittelkampen hele veien.

– Det kommer til å bli en tøff sesong. Det er veldig mange dyktige lag, men vi kjenner oss sterke. Vårt mål er rett og slett å vinne så mye som mulig, så får vi se hvordan det går. 

LES OGSÅ: Matic har bestått legesjekken

Flere i pressesonen var interessert i å vite hva Lindelöf hadde å si om sin tidligere lagkamerat Nemanja Matic, som etter alle solemerker blir United-spiller i løpet av kort tid.

– Det vet jeg ingenting om, men han er en veldig dyktig spiller, sier Victor Lindelöf. 

Hva synes dere om Victor Lindelöfs første uker som United-spiller?

Les hva Ander Herrera sa om å bli kåret til Uniteds beste forrige sesong i saken under:

Powered by Labrador CMS