SAF innrømmer sjansespill

Nå er Wayne Rooney tvilsom til søndagens bortekamp.

Publisert Sist oppdatert

– Ingen sjans overhodet, var Sir Alex Fergusons entydige, klare svar. Spørsmålet som ble besvart var om hvorvidt Wayne Rooney ville ta del i returoppgjøret mot Bayern München eller ei.

Men skotten bløffet. Uniteds toppscorer, som var ventet å sitte på sidelinjen i 2-3 uker, var nemlig tilbake i startoppstillingen allerede i kveld – kun åtte dager etter den stygge overtråkken i München.

Men etter en duell tidlig i den første omgangen så det ut til at kraftpluggens ankelskade var slått opp. Rooney var imidlertid klar på at alt var i skjønneste orden, og tommelen som var vendt oppover sendt i Fergusons adresse var ikke til å ta feil av; selvsagt skulle Rooney fortsette.

Men få minutter etter hvilen sa det igjen stopp, og storscoreren ble tatt av banen.

Ferguson innrømmer at de tok en sjanse ved å la scouseren spille. Og nå kan helgens borteoppgjør mot Blackburn på Ewood Park være i fare.

– Jeg tror ikke det er noe alvorlig, men vi skal ta en titt, sier Ferguson overfor ManUtd.com. Skotten forteller videre at spissen sliter med en vevskade i ankelen samt noen sprukne blodårer.

– Det ser ut til at skaden trenger å behandles, men at han er klar igjen til neste uke er jeg ikke i tvil om.

Det er ventet at Ferguson kommer med ytterligere informasjon rundt Rooneys skadesituasjon på den ukentlige pressekonferansen fredag morgen. United.no følger saken…

Powered by Labrador CMS