– Aldri opplevd et så bra forsvar

– Hvis vi noen gang skal ha en sjanse på Old Trafford, så kan det være ganske nærme nå, sier Southamptons supporterleder.

Publisert Sist oppdatert

Fem ganger på sju kamper har Southampton holdt nullen denne sesongen, og med to baklengs er laget fra sør det vanskeligste å score på i hele Premier League.

Så er spørsmålet om United kan åpne dem opp lørdag.

Southampton-fansen reiser i alle fall proppfulle av selvtillit til Old Trafford.

– I overkant

– Seriestarten har vært i overkant av det vi kunne drømme om, ja, men vi håpet faktisk på topp-10 før sesongen. Samtidig vet man at de har veldig hårete mål innad i Southampton. Så langt vil jeg imidlertid si at det er litt foran planen. Vi er meget fornøyde, sier Sjur A.F. Lonbakken til united.no.

– Men dere har ikke vunnet på Old Trafford på 25 år. Betyr det at dere forventer juling igjen eller at det nå snur?

– Hvis vi noen gang skal ha en sjanse på Old Trafford, så virker det i alle fall som om vi er ganske nærme nå. Vi håper alltid på poeng, men å vinne på Old Trafford. Det blir vanskelig.

– Drømmer dere også om mer enn topp-10 nå?

inni_sak_mauricio_pochettino

– Defensivt har det imidlertid vært bunnsolid. Det er det beste forsvaret jeg har sett siden jeg oppdaget dem i 1984, og mot dere er også Luke Shaw tilbake.

– Nevn tre spillere som spesielt har imponert deg så langt?

– Dejan Lovren, den nye midtstopperen. Han har vært fantastisk.

– Ellers blir Morgan Schneiderlin bare bedre og bedre på midtbanen, mens Luke Shaw er gromgutten på sin backplass. Artur Boruc har også vært fantastisk mellom stengene, selv om det selvsagt er noe lettere å prestere bak et så godt forsvar.

– Hva tenker du om United og Moyes?

– Jeg forventet en knekk i overgangen mellom Ferguson og ham, men jeg tror han er rett mann på rett plass. Han er en bra manager. Han trenger bare litt tid.

– Får dere noen flere medlemmer etter en så god sesongstart?

– Det har kanskje vært en liten fremgang, men fremdeles er det, av en eller annen grunn, ganske få Southampton-fans i Norge og skandinavia.

– Og hva sier hjernen før lørdagens kamp?

– 1-1.

Powered by Labrador CMS