al-Khelaifi

– Jeg har ingenting med Manchester United å gjøre

Publisert Sist oppdatert

Fredag kom rapportene om at PSG-president Nasser Al-Khelaifi har spilt en betydelig rolle i United-oppkjøpssamtalene, i forbindelse med gruppa som frontes av Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani.

The Athletic skrev blant annet at Sjeik Jassims budgivergruppe opprinnelig skal ha konsultert med Al-Khelaifi om råd rundt prisen Glazer-familien har indikert at de ønsker for klubben, og at PSG-presidenten senere ble kontaktet av Glazer-familien i et forsøk på å overbevise Sjeik Jassim om å øke budet.

Samtalene med Al-Kheilaifi har ifølge BBC ført til videre spekulasjoner om en større involvering fra Qatar i budet fra Sjeik Jassim.

Selv er imidlertid Al-Khelaifi tydelig på at han ikke har gjort noe uvanlig i forbindelse med overtakelsen av Manchester United.

– PSG er klubben min, i mitt hjerte, og jeg har ingenting å gjøre med Manchester United, sier han ifølge BBC.

– Det får meg til å le. Jeg er qatarer, ikke sant? Hvis folk spør meg om meningen min, så jeg vil garantert svare dem – og det er hva de gjør.

– Jeg snakker om hvem som helst, ikke bare Manchester United. Jeg vil gi dem erfaringene jeg har. Sånn er det bare.

(+) Les alt det viktigste rundt det mulige oppkjøpet her.

Forrige måned skal det ha vært en velstående gruppe som ønsket informasjon rundt potensielle investeringer i to engelske klubber.

– Jeg skal ikke si hvem det var, men det var en liten og en stor. Jeg vet ikke hvem fyren var, men jeg ga ham min mening.

– Jeg ønsker bare det beste for europeiske turneringer. Hvis er innenfor regelverket, hvorfor ikke? Ikke bare for Qatari, men for alle.

Det er i Istanbul i forbindelse med Champions League-finalen at Al-Khelaifi kom med uttalelsene.

LES OGSÅ: (+) Skjebneuke i spillet om United

Powered by Labrador CMS