– Kan være en løsning som kan tjene begge parter

Et salg av Manchester United er på trappene, men hva skjer når?

I denne saken vil united.no hele tiden samle de ferskeste ryktene og viktigste nyhetene rundt det mulige oppkjøpet av klubben. I den grad det er naturlig vil vi også komme med vår mening om ulike rykter eller påstander her – hvis det er mer naturlig enn å skrive lengre kommentarer om utviklingen.

Fredag 17. februar var en første deadline, men merk at den kalles «soft», noe som betyr at døra ikke vil være helt stengt om andre skulle melde seg på også etter den fristen.

Lenge var det kun Sir Jim Ratcliffes gruppe Ineos som offisielt hadde gått ut med sin interesse i United, men 17. februar bekreftet også Sjeik Jassim Bin Hamad Al Thani et bud på klubben. Det har også gått rykter om interesse fra Saudi-Arabia og amerikanske investorgrupper.

I ettertid har det vært flere budrunder hvor den tredje budrunden hadde frist fredag 28. april, og rapportene handler stort sett fortsatt om Sjeik Jassim Bin Hamad Al Thani og Sir Jim Ratcliffe sin kamp om å bli ny eier av Manchester United.

Fordi saken har vært i kontinuerlig utvikling siden november 2022 kan du lese alt United.no har rapportert om saken her.

Dette har skjedd og skjer rundt salget av Manchester United – en tidslinje fra november til dags dato