First US Shale Gas Arrives In The UK

– Styret møttes torsdag. Sir Jim fortsatt i front

Publisert Sist oppdatert

Mange måneder med budrunder, så en siste budrunde, forventninger om en snarlig avklaring, men så har det vært ganske så stille rundt det mulige salget av United.

Søndag melder Sky Sports at det torsdag var et møte i United-styret om veien videre. Der ble det oppdatert rundt den siste utviklingen, med innspill også fra Raine-grupperingen, som hjelper Glazers med salget.

Sky Sports skriver at en kilde tett på begivenhetene sier at styret foreløpig ikke går i eksklusive forhandlinger med Sjeik Jassim (Qatar) eller Sir Jim (INEOS). Kilden la også til at Sir Jim fortsatt er i front i kampen om United, selv om Sjeik Jassims Nine Two Foundation, som kjent, skal ha kommet med et nytt og forbedret bud etter fristen. Det utelukker ikke at det må enda et tilbud til for at det skal bli en avklaring.

Glazers skal også ha mottatt fire andre bud, som handler om grupperinger som vil investere i United hvis Glazers ønsker å beholde makten. Carlyle, Elliott Managment og Sixth Street skal være tre av disse.

Det skal ikke være ventet en avklaring før neste helgs FA-cupfinale.

United ville, som ventet, ikke kommentere Sky Sports-påstandene.

MER: Dette har skjedd de siste ukene!

Powered by Labrador CMS